BRUNO SAINT HILAIRE

Moda Home

Li savoir-faire Francès

Bruno Saint Hilaire va fundar la seva marca epònima el 1973 a Balma, al districte de Tolosa. La marca dissenya roba de gamma alta per als homes i les dones. Avui l’empresa continua la seva activitat en la producció de productes que l’han fet famosa.

Bruno Saint Hilaire, una marca innovadora i moderna

La marca Bruno Saint-Hilaire coneix la consagració quan s’incorpora de forma innovadora del spandex en pantalons de vestir per als homes. Aquests dissenys es convertiran en l’activitat principal de la marca. roba ampliables Bruno Saint Hilaire necessiten ser afavoridor, atractiu i modern. Vostè obtindrà una visió de la roba de cavaller dels Grans Magatzems Pyrénées Andorra.

Dissenys pràctics i de moda

Bruno Saint Hilaire mai va abandonar la seva primera tasca. En efecte, la marca cèlebre, el avantguardisme posa en relleu una creativitat extraordinària, es distingeix per les seves creacions tan pràctiques com a tendència.

La revolució Bruno Saint Hilaire

Bruno Saint-Hilaire innova proposant vestits antitaca i inarrugables. Inspirant-se en combinacions de cosmonautes, la marca crea l’esdeveniment posant fins al punt dels vestits "intel•ligents" que regulen la temperatura corporal. La naturalesa revolucionària Bruno Saint Hilaire es renova amb un èxit molt bonic i crea el buzz quan inventa els texans i els pantalons push-up que refinen la silueta.