CARTIER

Luxe

Patrimoni familiar

Fundada l’any 1847 a París per Louis-François Cartier, la casa Cartier crea joies, rellotges, bosses i molts altres accessoris. Louis, el nét del fundador, fou qui començà a cimentar el prestigi de l’empresa, que ben aviat va agafar renom internacional.

Fama universal

Cartier va desplegar el seu talent únic en els ornaments de les personalitats de la reialesa i les celebritats, una publicitat internacional que li va portar una fama universal, encapsulada en la imatge de Liz Taylor amb un collar de diamants Cartier.

Estetes i pioners

Amb les seves creacions modernes, vives i de formes estilitzades, Cartier es una precursora de l’Art Déco. L’any 1910, la casa va dissenyar el motiu «Pantera», que ben aviat esdevindria la seva creació més emblemàtica.

Bijuteria Cartier de Pyrénées Andorra

L’art, atrevit per naturalesa, contribueix a l’evolució del món i Cartier, artista pioner del luxe, n’és l’encarnació legítima. Posseïdor d’una curiositat incansable i incapaç de mantenir-se dins dels camins fressats, va cercar les seves idees genials a les civilitzacions antigues. A més, el seu caràcter intrèpid el va dur a inspirar-se en els vehicles de combat per crear el seu fabulós rellotge «Tank».