CHRISTIAN DIOR

Ulleres

L’ADN Christian Dior

New Look, pota de gall, Tailleur Bar, no cal ni presentar la famosa casa d’alta costura Christian Dior. Molt més que una institució, converteix el luxe en una religió. La inqüestionable marca que vesteix les estrelles és més que mai l’encarnació del luxe. Retroba-la a la teva botiga d’ulleres i òptica preferida d’Andorra.

El New Look Christian Dior, a la teva botiga d’ulleres i òptica d’Andorra

Revisió de les muntures intemporals platejades i daurades. Muntades amb vidres de mirall rosats, blau cel o plata, si vols obtenir un aire explosiu i elegant, aquest estil molt New Look de Christian Dior continuarà entusiasmant la moda durant molt de temps.

El desig i la silueta

Dior com a veritable visionari és la marca de luxe que atorga el gust de suscitar el desig a la dona. Sempre a l’aguait de la nova silueta, cada creació de Dior provoca una mena d’impaciència atenta en l’univers de la moda.

El must-have de les ulleres de sol de luxe

Guarnida amb unes ulleres de sol Christian Dior, no passaràs desapercebuda! Dior, les creacions del qual són grans icones, barreja sofisticació i acidesa, un aire chic i excèntric, sobrietat i lluentons.