COACH

Bosses

Estil novaiorquès by Coach

Coach va ser fundat el 1941 a Nova York. Encara que deu la seva reputació internacional a la seva col·lecció de bosses de luxe, la seva activitat principal continua sent la fabricació de maletes, així com la confecció de sabates i accessoris de cuir. Descobreix aquesta marca de marroquineria d’alta gamma als Grans Magatzems Pyrénées Andorra.

Coach: el luxe per a tothom a Pyrénées, la teva botiga de marroquineria d’Andorra

Sinònim d’autenticitat, pertinença i elegància, la marca Coach es distingeix avui per la seva concepció filosòfica del “luxe accessible a tothom”, una idea genial que revoluciona l’univers del luxe.

El minimalisme

Combinar la història amb el disseny va fer tirar endavant la marca Coach com a líder mundial de la marroquineria de luxe. Renunciar a allò que és superflu, centrar-se en un minimalisme refinat, és una aposta que dóna relleu a la qualitat dels cuirs de Coach.

Stuart Vevers: un dissenyador worldwide

El segell Coach s’ha imposat en l’univers dels grans en només 3 anys. Avui, la marca ostenta un estil pop-modern que li atorga una nova joventut. Aquesta metamorfosi surfeja l’onada Glam’Rock, d’una manera d’allò més guai i desimbolta.

Coach & Pyrénées

Servei postvenda, canvis, reemborsaments, facilitats de pagament, pàrquing privat a més de personal shopper, gaudeix dels nombrosos avantatges i serveis que t’ofereix la botiga de marroquineria andorrana dels Grans Magatzems Pyrénées.