COINCASA

Llar

CoinCasa, la teva botiga de llar i decoració a Pyrénées Andorra!

CoinCasa és una marca italiana d’objectes de decoració i distribució d’interiors. La franquícia institucional a Itàlia es va fundar l’any 1962 i cada cop exporta més a l’estranger. Tanmateix, en tota la Península Ibèrica no hi ha cap altra franquícia CoinCasa, llevat de la d’Andorra. Aquesta marca es troba disponible al millor preu a la teva botiga de decoració preferida d’Andorra!

Estil CoinCasa

CoinCasa s’inspira en els matisos, els costums i les cultures d’arreu del món per crear un caleidoscopi de colors que afegeix un toc de home living a la italiana. Des de les teles bigarrades per a mobles fins a les vaixelles i els objectes de decoració provinents de tot el planeta, amb els seus articles CoinCasa et convida a gaudir del viatge i l’exotisme.

La dolce vita dins teu

CoinCasa crea i escull les seves col·leccions inspirant-se en les darreres tendències d’arreu del món, però sempre amb un toc italià. Els dissenyadors de la marca tenen cura dels detalls. La dolce vita també són interiors personalitzats amb un estil tradicional revestit d’una elegància contemporània.

Talent italià

El secret de l’èxit de CoinCasa rau en la tradició, el savoir-faire i les textures innovadores amb un disseny exclusiu. Des d’ara, tothom pot acolorir i decorar amb elegància els interiors, perquè té el talent italià al seu abast.