CRISTEL

Llar

La fabulosa història de Cristel

Cristel és una marca francesa d’articles de cuina d’alta gamma fundada l’any 1826 pels germans Japy que va fer fallida l’any 1979. Fou llavors quan l’empresa va quedar en mans d’un grup d’empleats que no es resignaven que desaparegués. A poc a poc, Cristel es va anar reorientant cap a la fabricació d’estris inoxidables d’alta gamma.

Cristel, del mànec mòbil als mobles de cuina

En els seus inicis, Cristel fabricava cassoles inoxidables amb un mànec mòbil, però el temps i l’apropiació del seu savoir-faire la van obligar a diversificar-se, així que, avui dia, fabrica tot tipus d’estris pràctics, robustos i ergonòmics. La botiga andorrana Pyrénées adora Cristel!

El savoir-faire francès a la vostra botiga de la llar a Andorra

La marca Cristel és tota una institució a França. Atès que els seus estris tenen una durada il·limitada, hi ha moltes llars amb articles de Cristel. La reputació de l’empresa es basa en la invenció dels articles de cocció amb mànec mòbil.

Estris per a tota la vida!

Avui dia, les cassoles i la resta d’estris de Cristel estan garantits per a tota la vida. D’aquesta manera, més del 90% dels articles culinaris tenen l’etiqueta «origen francès garantit», la qual demostra que el savoir-faire francès no ha perdut gens ni mica de la seva grandesa. Per comprovar-ho en mida natural, visita la teva botiga de decoració i llar preferida d’Andorra!