FURLA

Bosses

Una destresa tradicional i un peritatge artesanal

Furla és una marca italiana fundada el 1927 per Aldo Furlanetto. Confecciona i distribueix productes i complements de moda. La destresa tradicional, el peritatge artesanal i el sentit de l’excel·lència constitueixen la pedra angular de la casa Furla.

L’estil italià en el seu interior by Furla

Les creacions innovadores Furla propulsen la marca sobre el mercat internacional. Furla representa la modernitat i l’alegria de viure. Confecciona bosses i accessoris pujats de color subratllant tota l’alegria contemporània i la Dolce Vita a l’italiana.

Clàssics icònics que es reinventen

Furla s’inventa i es reinventa a través dels seus clàssics icònics als quals la marca repeteix i renova per crear una tendència totalment contemporània, conservant així una destresa tradicional. Alguns must-have tal l’emblemàtic "Metropolis" permet accesorizarse segons l’humor. A descobrir en la secció Marroquineria de Pyrénées Andorra.

Furla, back to the 1930 & 1950!

La creació Furla barreja sàviament l’esperit de l’art decoratiu dels anys 30 a un estetisme rock que ens torna als anys 50. Embarcar-se en un viatge temporal amb productes intemporals representa una característica típica de la casa Furla.