GUERLAIN

Bellesa Dona

Guerlain "la fama és efímera, només la força de renom"

Guerlain va ser fundada a la rue de Rivoli a París en 1828 per Pierre Guerlain. Això fa que deixi la petita botiga de queviures de la família per complir el seu somni de convertir-se en un perfumista. Avui Guerlain és considerat un dels perfumistes més antics de França.

Guerlain una casa emblemàtica

Des dels seus principis, a Guerlain li agrada innovar, explorar i sublimar. Emblemàtica casa de perfums, cosmètics, maquillatges i cures entre els quals l’audàcia, la sensualitat i la bellesa són la signatura.

L’audàcia i el luxe

Aquestes creacions audaces i mítiques són el reflex d’una destresa intemporal inspirada per la cultura de la bellesa. Guerlain, alquimista experimentat, s’inspira en l’abella i veu allà el futur de la marca. Adorna així els seus flascons més preciosos d’una abella que es fa molt ràpidament el símbol de la marca, forçosament present a la Botiga perfumeria del Gran magatzem Pyrénées Andorra.

Aquestes creacions audaces i mítiques Guerlain: empresa del patrimoni viu

Guerlain valoritza la fabricació i el talent francès. S’envolta de personalitats úniques tal so perfumista Thierry Wasser. Aquest últim representa la cinquena generació de perfumistes de la casa Guerlain. Però hi ha també un Mestre de les cures de bellesa i el maquillatge, Olivier Echaudemaison, entre els quals el talent i la fantasia li van portar a la creació del "must-have" Guerlain. Pel que fa a la investigació científica, Frédéric Bonté elabora productes excel·lents.