SPRINGFIELD

Moda Home i MODA DONA a pyrénées 

Springfield és una marca per a home i dona. Per a gent real i amb actitud en el seu dia a dia. Pels amants de la moda. Trobaràs looks per anar casual i per anar més formal. 

UNA MARCA QUE S’ADAPTA A TOTS ELS ESTILS DE VIDA

En exclusiva a la seva botiga andorrana Pyrénées Andorra, la marca cèlebre i espanyola Springfield crea, confecciona i distribueix roba casual per als homes i les dones. Fundada el 1988, s’estén en endavant a 25-35 anys. Una revolució per a aquesta marca que té per vocació d’adaptar-se tots els estils de vida.

SPRINGFIELD, SOSTENIBLE 

Springfield aposta per un desenvolupament sostenible que asseguri les necessitats del present sense comprometre les de les futures generacions amb la seva col·lecció RECONSIDER. A més, amb la seva col·lecció ZERO GRAVITY treballa per a la innovació, per tal d'oferir productes que aportin beneficis com flexibilitat, comoditat i adaptabilitat. 

El CASUAL CORNER trobaràs les peces icòniques del dia a dia per mostrar-te tal com ets. A l'espai THE COLLECTION, podràs descobrir la tendència plena de color i detalls de moda que marquen la diferència i combinen perfectament amb la resta de les nostres col·leccions i DAILY SMART, on veuràs diferents estils per a una mateixa persona per triomfar en un ambient work/after work.

Springfield ofereix sempre un estil vital, genuí i urbà que es pot portar en qualsevol ocasió adaptant al teu estil de vida, amb peces que et permeten sentir-te bé i còmode.

ROBA de qualitat i polivalent

La marca de prêt-à-porter obre el diàleg als homes i dones per tal de permetre’ls esprémer els seus gustos, els seus desitjos i els seus estils de vida a través de roba de qualitat i polivalent. 

SPRINGFIELD UNA MARCA RECONEGUDA

Springfield treballa amb un equip de més de 2000 membres per tal de conservar els principis de qualitat de la marca i el seu lideratge en el sector del prêt-à-porter. Concedint amb una cura molt particular a l’elecció dels teixits i als detalls.