SPRINGFIELD

Moda Home

UNA MARCA QUE S’ADAPTA A TOTS ELS ESTILS DE VIDA

En exclusiva a la seva botiga andorrana Pirineus, la marca cèlebre i espanyola Springlied crea, confecciona i distribueix vestits casual per als homes. Fundada el 1988, s’estén en endavant a 25-35 anys. Una revolució per a aquesta marca que té per vocació d’adaptar-se tots els estils de vida.

L’estil Springfield

Springfield cobreix les necessitats del dia a dia dels homes. L’ensenya a crear així vestits casual, urbans i relaxats i revela així col•leccions que estan enganxat la vida de cada dia.

Vestits de qualitat i polivalents

"Parlar de vostè" és el tema Springflied. La marca de prêt-à-porter obre el diàleg als homes per tal de permetre’ls esprémer els seus gustos, els seus desitjos i els seus estils de vida a través de vestits de qualitat i polyalentes.

SPRINGFIELD UNA MARCA RECONEGUDA

Avui Springfield treballa amb un equip de més de 2 000 membres per tal de conservar els principis de qualitat de la marca i el seu lideratge en el sector del prêt-à-porter. Concedint una cura molt particular a l’elecció dels teixits i als detalls més petits d’acabat, la marca es compromet a proposar vestits perfectament confeccionats i fàcils de manteniment, combinats i que es posen d’acord a tots els estils.