Descobreix les promocions del 4 al 27 d'octubre Consells per descansar i dormir bé

Descansar i dormir bé a les nits és la clau perquè durant el dia puguis rendir. El ritme frenètic del dia a dia a vegades fa que descansar sigui secundari i ens equivoquem i molt si creiem això.

És una necessitat vital descansar. Podríem dir que és igual d'important que menjar bé o fer activitat física. Mentre dormim el nostre organisme no para de treballar. Una de les funcions que fa és regenerar les cèl·lules i les oxigena. A més, descansar contribueix a mantenir el nivell de pes adequat, ja que dormint el nostre cos crema greix acumulat.El nostre cos funciona com un rellotge i s'acostuma a la rutina que nosaltres l'hi imposem. En edat adulta en general s'hauria de dormir cada dia entre 7 i 8 hores tot i que depèn de cada persona. Perquè el son sigui efectiu hauríem de descansar en un bon matalàs. És clau dormir a sobre d'un bon matalàs, un bon somier i un bon coixí. Aquestes tres peces són fonamentals.

El matalàs és molt personal, hi haurà qui prefereix que sigui més dur, d'altres més tou. El millor és provar-lo. Et presentem els matalassos Tempur que trobaràs a Pyrénées. La història d'aquests matalassos va començar quan la NASA va dissenyar un material capaç d'absorbir la pressió perquè els astronautes estiguessin més còmodes en el moment de l'enlairament. Necessitaven una solució tècnica que permetés una perfecta distribució del pes i de la pressió. Per a això van dissenyar un material que després s'anomenaria TEMPUR. Els matalassos i els coixins TEMPUR són els únics reconeguts i guardonats per la US Space Foundation.

L'equip d'enginyers treballen i han aconseguit millorar i ampliar les possibilitats d'aquest material per a desenvolupar uns matalassos i coixins que ofereixen el millor descans nocturn. Si inverteixen en Tempur, invertiràs en qualitat de vida.

Promoció quinzena del nòrdic i el matalàs


 

Del 4 al 27 d'octubre del 2019
-Descompte del 20% al nòrdic i els coixins + 5% de descompte addicional d'un sol ús si tens l'app

-Per la compra d'un matalàs de 90 cm, regal d'un coixi de llit.

-Per la compra d'un matalàs a partir de 105 cm, regal de dos coixins de llit de 90 cm.


-Finançament a 3 mesos sense interessos. Veure condicions a la botiga.