El nou espai de la LLAREl nou espai de la Llar als Grans Magatzems Pyrénées Andorra

Articles de la llar i decoració als Grans Magatzems Pyrénées Andorra

La planta del shopping per la llar a Andorra...

Als Grans Magatzems Pyrénées d’Andorra la Vella trobaràs les millors marques de la llar. Ara els Grans Magatzems, referents del shopping a Andorra, dediquen tota una planta al món de la llar: des de roba per a la llar fins a vaixelles, passant per objectes de decoració, la teva botiga preferida t’ofereix les principals marques de decoració d’interiors.

Viu una experiència de shopping inoblidable a Andorra a l’espai de la Llar dels Grans Magatzems Pyrénées

A la tercera planta dels Grans Magatzems Pyrénées Andorra trobaràs l’espai on podràs comprar articles per a la llar a preus andorrans. Arregla la cuina o el bany de casa teva o atreveix-te amb una decoració ben original, una aposta valenta que descobriràs al nostre nou espai.

Deixa’t seduir per les últimes tendències de decoració!

Marques i estil!

Marques de prestigi, reconegudes per la qualitat i l’originalitat dels seus articles, decoren aquest espai impressionant dedicat al món de la llar en totes les seves formes. L’exaltació serà el seu company de viatge: cada petit descobriment obre tot un món d’idees. Descobreix el teu estil i converteix-te un autèntic decorador d’interiors. Un shopping increïble d’articles per a la llar a Andorra! Estàs a punt?

Vols comprar articles per a la llar a Andorra? Vine a l’espai d’Interiors dels Grans Magatzems Pyrénées!

Els nostres assessors, experts i entusiastes de la decoració i el disseny d’interiors, et guiaran a l’hora de comprar tenint en compte els teus gustos i la personalitat de casa teva.

Necessites idees? No saps com expressar el que vols? T’agradaria canviar a una decoració d’interiors vintage o prefereixes l’estil industrial? Inspira’t amb les idees creatives i originals de la botiga de la Llar de Pyrénées. T’espera una selecció variada per a un disseny d’interior a la teva imatge!

Per facilitar el teu shopping a Andorra, els Grans Magatzems Pyrénées han distribuït la tercera planta en cinc categories dedicades al parament de la llar i la decoració d’interiors:

  • Decoració
  • Vaixella
  • Dormitori
  • Bany
  • Cuina

Informació útil

Els Grans Magatzems Pyrénées d’Andorra la Vella dediquen tota una planta a articles per a la teva llar! Fes el teu shopping andorrà amb les millors marques de disseny i de decoració d’interiors. Siguin quines siguin les teves preferències i el teu pressupost, el nostre equip d’assessors t’ajudarà en els teus projectes.

Pren-ne nota!

  • Obertura de l’espai de la Llar a partir del 7 de juliol del 2017.
  • Programa de demostracions i activitats durant les dues primeres setmanes.

A la botiga especialitzada en la llar hi ha articles per a tots els gustos!

Als seus prestatges hi trobaràs marques de prestigi, com ara CoinCasa. Per optimitzar el teu shopping d’articles per a la llar a Andorra, Pyrénées treballa diàriament amb el desig de satisfer tots els gustos i pressupostos, en una aposta per la quinta essència de la cultura del disseny i de les tendències de decoració.

Si necessites inspiració, el nostre equip format per professionals apassionats és a la teva disposició. Només t’has de deixar guiar, amb tota confiança. Deixa’t sorprendre per la decoració atrevida que descobriràs a les diverses seccions i ambients.