PROMOCIÓ PANTALONS TEXANSEls texans són un ‘must’ de tots els armaris

Tots els armaris tenen un texà! Són un ‘must’! És una peça de roba unisex molt utilitzada des de fa moltes generacions.

Què diu la història del texà?

Els orígens es remunten amb Levi Strauss, un home d’origen alemany que va emigrar a Califòrnia el 1853 i allà va començar a fabricar roba per als miners que preferien dormir a la intempèrie. Strauss utilitzava la mateixa tela que es feia servir per fer tendes de campanya i tendals, el denim marró.

Uns anys més tard, Strauss descobreix el denim francès de Nîmes, un material més adequat per a la confecció dels texans i decideix importar aquest teixit i fabricar els jeans amb aquesta tela blava. Però la història no acaba aquí! Jacob Davis, un sastre de Nevada, va tenir la brillant idea de reforçar amb unes xapes de coure els punts de més tensió del pantaló perquè així fossin més resistents. Aquests són els texans que coneixem actualment.

Amb el temps, els grangers, obrers ferroviaris, vaquers comencen a comprar aquests pantalons perquè són molt econòmics i molt resistents.

Avui en dia els texans són una peça de roba molt popular entre els homes i les dones de totes les edats.

Promoció de texans a Pyrénées Andorra!

Com dèiem, el texà és una peça gairebé necessària a tots els armaris. Per això, a Grans Magatzems Pyrénées Andorra t’ho posem molt fàcil! Renova els teus texans amb la promoció vàlida del 6 al 22 d’abril de 2018. Per la compra del primer pantaló texà es farà un 10% de descompte, el segon un 15% i a partir de tres o més, un 20%. Aquesta promoció no és acumulable a altres promocions i queden exclosos els texans de Pollyana i Gallery.

I això no acaba aquí! A més, personalitzem els teus texans!

; ; ;