Descobreix la promoció de la parafarmàcia i visita el saló de bellesa capil·lar Shu Uemura Et cau molt el cabell?

Amb l'arribada del fred el cos s'ha d'adaptar i pot arribar a patir alguna alteració. Si tens la sensació que et cau molt el cabell aquest article t'interessa. Hem parlat amb una experta, Tania Jales, responsable tècnica d'estilisme Shu Uemura, per resoldre dubtes com: perquè ens cau el cabell? És normal? Ens hem de preocupar? 

 

1. Perquè en els canvis d'estació ens cau més el cabell? És normal?
Uns dels danys col·laterals dels canvis d'estació és la caiguda de cabells, sobretot ara a la tardor, encara no se sap amb exactitud quina és la causa i com altres mamífers els nostres cabells es renoven.


2. Puc fer alguna cosa per evitar-ho?
Per evitar una caiguda has de mantenir el cabell i el cuir cabellut sa amb els productes adequats, activant el reg sanguini, portant una dieta sana, protegint-lo del sol, la calor i els productes químics.


3. Com sabem si la caiguda de cabell és normal o s'està excedint?
L'alarma salta quan detectem més cabells al raspall o el coixíen queden més del que és habitual, o quan passem la mà pel cabell sec i ens queden cabells entre els dits.


4. A banda del canvi d'estació quins altres factors poden provocar la pèrdua de cabell?
Els factors poden ser diversos a més del canvi estacional com l'estrès físic i emocional, l'excés de vitamines, la falta de proteïna, per motius genètics, per temes hormonals, si teniu anèmia, si heu sigut mares, pel síndrome dels ovaris poliquístics o fins i tot per hipotiroïdisme.


5. Se sap quants cabells perdem cada dia?
La mitjana és de 8 a 100 cabells cada dia sense que representi un problema d'alopècia.


6. Quins productes m'he d'aplicar si se'm cau molt el cabell?
Aminexil per la seva innovadora fórmula, Aminexil GL i la molècula RHAMNOSE permet un millor ancoratge de cabell, disminuint el percentatge de caiguda i millorant densitat capil·lar. També es restaura la qualitat de la pell de cuir cabellut i la seva elasticitat salva més de 140 cabells a el dia , aportant: resistència, força, volum, gruix, elasticitat i tonicitat.


7. Per fer-ho de forma correcta, quantes vegades a la setmana em puc rentar el cabell?
No hi ha una norma de quantes vegades ens hem de rentar el cabell a la setmana, només hem d'utilitzar el xampú més adequat al nostre tipus de cuir cabellut.


8. Cada quant temps m'hauria de tallar les puntes perquè el cabell creixi sa?
El cabell si es tracta de forma adequada i està sa, per deixar-lo créixer es pot fer un refresc de puntes cada 3-4 mesos. Si està danyat, hauria de ser més seguit.

Et convidem a visitar el saló de bellesa capil·lar, Shu Uemura per valorar l'estat de salut del teu cabell. I ara també descobreix la promoció de la parafarmàcia. 

PROMOCIÓ PARAFARMÀCIA 

*Promoció vàlida del 8 al 17 de novembre de 2019. Inclou productes com xampús, locions capil·lars anticaiguda, probiòtics, complements nutricionals, entre d'altres. No acumulable a altres promocions o descomptes.