Decoració per a la teva terrassa, jardí o balcóFesta a l'aire lliure

ALLARGUEM LA PROMOCIÓ I AFEGIM UN 20% DE DESCOMPTE EN LA MARCA CALMA HOUSE.
Fins al 14 de juliol del 2019 gaudeix d'un finançament a 3, 6 i 10 mesos sense interessos a partir de 180 € i a més a més d'un 20% de descompte en tota la marca CALMA HOUSE. No t'ho perdis!

Amb l'arribada del bon temps, ve molt de gust fer activitats a l'aire lliure encara que sigui entre setmana. Plegar de treballar i poder gaudir d'una estona respirant aire fresc i fent un repàs de com ha anat el dia, és un autèntic plaer. O fins i tot després d'un dia llarg, arribar a casa i poder sopar a l'exterior. S'han d'aprofitar els mesos que fa bon temps però perquè puguem gaudir de les terrasses i jardins les hem de deixar a punt abans. Aquí podríem parlar durant moltes hores del concepte slow life. L'estil de vida que pretén viure la vida amb tranquil·litat i gaudint dels petits moments bons que ens arriben.


Festa a l'aire lliure de Pyrénées
A la tercera planta dels Grans Magatzems Pyrénées Andorra trobareu productes de decoració de jardins, terrasses i balcons com per exemple taules, cadires, coixins de terra, sofàs exteriors fets amb palets, espelmes, estovalles, fulards, vaixella completa i tot el que et puguis imaginar per al teu espai exterior. Sense oblidar-nos de les llums exteriors perquè també pugueu utilitzar l'espai en horari nocturn.

Quina tendència de moda llar predomina?
Els colors neutres com els blancs, el cru i el lli predominen en la tendència d'aquesta col·lecció. Sempre aportant serenitat i calma a qualsevol espai i a més, són molt fàcils de combinar. I no podem deixar de banda els looks ètnics i mediterranis que mai passen de moda i són grans aliats per crear espais exteriors estiuencs originals i elegants.


Amb els més de 100 m² d'exposició de l'espai llar de Pyrénées trobaràs tot el que necessites per decorar els exteriors. Del 24 de maig al 30 de juny t'esperem a la tercera planta.


Les nostres professionals t'assessoraran perquè aconsegueixis crear un espai acollidor, on les persones se sentin a gust per compartir estones com una conversa, un sopar o fins i tot prendre una copa. I durant els dies de la festa a l'aire lliure, si tens la Targeta Pyrénées, gaudeix d'un finançament a 3, 6 i 10 mesos sense interessos a partir de 180 €.