Descobreix la línia Bodycare i la col·lecció Living HomeGreenland, productes formulats amb fruites dels cinc continents

Del 29 de novembre del 2019 al 12 de gener del 2020 descobreix el nou Espais Pop-Up Greenland a la planta baixa.

Una marca internacional, nascuda a Holanda l'any 1990, i que està present en més de 50 països. Ara amb aquest espai, la marca aterra a Andorra i per conèixer quins productes ofereixen hem parlat amb ells.

-Quins productes oferiu?
Greenland ofereix una línia completa de productes d'alta qualitat per a la higiene i la cura personal, basat en ingredients 98% naturals.

Els productes Greenland tenen l'atractiu d'estar formulats amb fruites dels 5 continents i/o espècies, tractant l'estat d'ànim, aconseguint una texture i aromes que fan que la dutxa i la cura diària siguin un autèntic plaer.


També complementem la línia de Bodycare, amb la col·lecció Living Home, amb fragàncies que conviden a harmonitzar l'ambient de la teva llar, i generarà moments de plaer.


-Per què utilitzeu fruites per fer els vostres productes?
El nostre distintiu i atractiu packaging i etiquetatge han estat premiats. Jan-Willem, el nostre fundador, va rebre el Premi Finat Label, en la categoria de cosmètics en 2005 (col·lecció d'extractes de fruita), 2006 (col·lecció de làctics) i el 2008 (col·lecció de Bio = Logic). Ell era un estudiant forestal que estava enamorat de la natura, i un fascinat de les flors, les herbes i les fruites, això el va portar a la seva passió per desenvolupar una firma de productes naturals, accessible per a tothom.-Què us fa diferents?
El nostre claim ens defineix a la perfecció "TRACTA ELS TEUS SENTITS NATURALMENT". Són productes que estan fabricats amb ingredients naturals purs, en els que com a mínim el 98% dels seus ingredients són d'origen natural. Tots els productes són vegetarians, i alguns fins i tot, vegans.