Trucs de bellesaPer què serveix el sèrum?

Quan sentim a parlar del ritual de bellesa facial ens sorgeixen dubtes i sobretot és complicat escollir quin tipus de producte ens apliquem. És molt important primer saber quin és l'objectiu principal. Volem il·luminar el rostre? Volem evitar arrugues? Què volem? 

La neteja facial la tenim la clara i la crema també però a vegades quan sentim a parlar del sèrum no sabem ben bé què és. En aquest article intentarem resoldre alguns dubtes que se'ns generen quan parlem del sèrum facial. 

Què és el sèrum facial? 

El sèrum és un líquid concentrat que conté ingredients actius que tracten els problemes específics de la pell. Les molècules del sèrum són molt petites perquè la pell les absorbeixi fàcilment. 

Dins de la teva rutina de bellesa, el sèrum és una etapa essencial sense importar la teva edat o el tipus de pell, ja que el sèrum tracta i cuida capes de la pell on els altres productes no arriben.

Les molècules actuen per remodelar i ajudar a prevenir les arrugues. Els sèrums normalment estan fets amb retinol, àcid hialurònic o àcid ascòrbic (vitamina C).

Hi ha sèrums enfocats específicament a prevenir els signes de l'edat, que retornen l'elasticitat i fermesa de la pell, els que tracten la hiperpigmentació de la pell, etc. És recomanable que l'apliquis a la nit i reparteixis el producte per la cara, el pit i el coll. 

I per aconseguir una rutina eficaç, complementa l'acció del sèrum amb una crema hidratant enfocada a les teves necessitats. Potser podem pensar que com que el sèrum actua a les capes de pell més profundes, no cal utilitzar crema facial. Aquest seria un gran error, ja que la crema actua a les capes més superficials, per tant, fan funcions molt diferents i a més, el sèrum no porta protecció solar SPF. 

A la perfumeria i a la parafarmàcia de Pyrénées trobaràs el sèrum adequat. Et proposem algunes opcions: