Som una perruqueria solidària, vols saber per què?Pyrénées inaugura un nou espai de bellesa capil·lar de la mà d’Emotion Plus

A Grans Magatzems Pyrénées Andorra ens agrada que visquis experiències i que ho trobis tot en un mateix centre. Per això, a partir del 20 de juny del 2019 comptarem amb el nou espai de bellesa capil·lar Shu Uemura, ubicat a la planta baixa de Grans Magatzems Pyrenees (Av. Meritxell 13. Telèfon : 814 415). És la transformació del saló tradicional a on el client emprèn un viatge emocional per les diferents àrees del saló que li permeten viure una experiència única i diferent. 

Treballem des de la base i incidint en aquelles necessitats que reclama la cutícula, per tal que el resultat final sigui el més òptim. I per aconseguir-ho utilitzem marques Premium com Philip B, Shu Uemura, Moroccanoil, Kerastase, Living Proof, Philip Martins, American Crew, GHD i I.C.O.N. 

A més, contribuïm a construir un món ecosostenible, és per aquest motiu que comptem amb estacions recarregables com les de la marca Remember. Una firma que utilitza productes personalitzats que es carreguen al mateix saló tantes vegades com el client desitgi, i  permet personalitzar el xampú segons les necessitats del cabell i estat general. El sistema permet reciclar l’envàs de vidre, reduint així l’impacte mediambiental. 

També som una perruqueria solidària, ja que contribuïm amb el projecte “mechones solidarios”, una iniciativa impulsada per una associació malaguenya en la qual es realitzen perruques de cabell natural per a nens i nenes malalts de càncer. Si és per aquesta causa, et tallarem el cabell gratuïtament. 

Inauguració Centre Shu Uemura 

20 de juny 2019 de les 19 a 21 hores amb música, sortejos i descomptes. 

Amb la Targeta Pyrénées gaudiràs d’un 10% de descompte fins al 30 d’octubre 2019 en serveis de perruqueria.