Del 15 al 24 de marçQue l’edat no et passi factura

Quantes vegades haureu sentit a dir: fer-me gran, a quin preu? Tothom desitja un envelliment sense complicacions i gaudint de la vida. Un dels problemes que sol afectar a tothom són el dolor de les articulacions i els desperfectes de la pell, el cabell i les ungles.

El culte a la bellesa afecta a homes i dones. La gran majoria dels problemes de la pell vénen donats per la falta d’hidratació i la combinació de la programació genètica i de la seva interacció amb factors externs com els ambientals o els socials. És per això que és important cuidar-se amb tractaments facials i productes antiarrugues.

El col·lagen és una proteïna que tenim i que s’encarrega de protegir els músculs i els òrgans vitals. És essencial per a la salut dels ossos, lligaments, tendons, cartílags i pell entre d’altres. El cos humà fabrica col·lagen però sí que és veritat que amb el pas dels anys es redueix la fabricació. Per això, alguns experts recomanen ingerir i/o utilitzar col·làgens i complements vitamínics per a la pell, el cabell i les ungles.

PROMOCIÓ

A la parafarmàcia de Pyrénées trobareu els productes que més s’adaptin a les teves necessitats i condicions. Per la compra de dos o més productes dermatològics (tractaments facials, hidratants o antiarrugues) o nutricionals (col·lagen i complements vitamínics per a cabells i ungles) amb un 20% de descompte.

I a més, a la 3ª Planta dels Magatzems Pyrénées podràs gaudir dels tractaments que oferim a la cabina d’estètica amb un 20% de descompte en la promoció de dues serveis.