-20% PER LA COMPRA DE 2 O MÉS PRODUCTESRecupera la teva pell del fred

El fred i les inclemències meteorològiques afebleixen la nostra pell. Per això, després d’uns mesos amb temperatures baixes cal intensificar els tractaments per cuidar la pell.

El primer que cal fer és netejar la pell amb sabó, aigua micel·lar, llet desmaquillant, tònics o olis hidròfils.

Un cop tens la pell de la cara neta, pots aplicar el píling o bé la màscara. Es recomana utilitzar-los un cop per setmana i tots dos tractaments es poden anar alternant. El píling el que fa és retirar les cèl·lules mortes que queden a la pell i les màscares hidraten en profunditat i eliminen l’excés d’oli a les pells grasses. A continuació, es pot aplicar el sèrum i la crema hidratant.

Abans d’escollir quin tipus de productes et convenen cal saber quin tipus de pell tens. Per això, l’equip de professionals de la parafarmàcia de Pyrénées Andorra t’atendran i avaluaran quin tipus de productes s’adeqüen a la teva pell (pell seca, pell mixta o pell grassa).

PROMOCIÓ

Des d’aquest divendres i fins al 25 de març, aprofita el 20% de descompte per la compra de dos o més productes, ja sigui pílings, màscares o bé cremes hidratants. La promoció és per a productes seleccionats de la parafarmàcia i no s’acumula a altres promocions o descomptes.

Com s’ha d’aplicar el producte?