LONGCHAMP

Bosses

Longchamp una empresa de talent únic

Longchamp és una empresa reconeguda i plebiscitada en l’univers de la marroquineria de luxe. La marca francesa va ser fundada a París el 1948 per Jean Cassegrain. Avui, Longchamp distribueix els seus productes en més de 300 botigues arreu del món, i també, a la secció Marroquineria de Pyrénées Andorra!

Articles de luxe de cuir by Longchamp

Longchamp comença la seva activitat en els anys 50 enfundant les pipes amb cuir. Aquesta idea innovadora i original es converteix en un article de luxe i troba un èxit viu. La marca ha ampliat les seves gammes d’accessoris mitjançant la creació d’portafolis i caixes de cigarrets premium.

Bosses útils i elegants

Va ser en els anys 70 que Longchamp llança el desenvolupament de bosses de cuir i equipatge, en niló per obtenir bosses més lleugeres. La marca inventa bosses i equipatge tan elegant com pràctic. Es va crear així la famosa bossa Xtra que va tenir un èxit rotund.

Un estil atemporal

Aquesta evolució de Longchamp que condueix gradualment a la marca per crear bosses plegables icònics. L’inesperat èxit d’aquest producte és que sigui avui lel millor bossa de venda en el món. Tot i la fama a tot el món, Longchamp es preocupa de mantenir l’entusiasme dels seus clients i continua treballant cap a la creació de bosses i accessoris de moda.