MICHAEL KORS

Moda Dona

Michael Kors: l’obsessió per la moda, una herència familiar

La seva fama internacional, Mickael Kors ho deu tot a la seva educació, envoltat de gent acostumada al món de la moda. El dissenyador d’accessoris i prêt-à-porter de luxe. Va crear la seva societat epònima al començament dels anys 80.

Michael Kors a les ciutats més grans del món

Les botigues Michael Kors estan presents a les ciutats més prestigioses del món, s’han desmarcat de l’univers del luxe i de la moda barrejant aspectes a primera vista incompatibles. Va saber així divinament harmonitzable la lluentó al subtil, el sexy al savi i el luxós a l’ultrasimple.

El rei de la roba esportiva de molt bon gust

Michael Kors es coneix també com el "Rei de la roba esportiva". El dissenyador utilitza talls simples i colors sobris per a creacions pràctiques que es barregen fàcilment. Ho trobaràs a la botiga de moda dels Grans Magatzems Pyrénées Andorra!

Un filantrop que suscita l’admiració

Malgrat un imperi florent, el famós dissenyador sempre està invertint en obres de caritat. Premiat per la seva visió filantròpica i premiat diverses vegades en el món de la moda, Michael Kors té el respecte i l’admiració de milions de persones.


 

Bosses

Una classe urbana per sublimar el seu aspecte

Concebuts en cuirs luxosos, les bosses Michael Kors il·lustren deliciosament l’elegància urbana característica de la marca. Realçar tons sords i neutres amb matisos saturats, vius i brillants, sublimar disseny estructurats per les borses: tal és la petjada Michael Kors, a descobrir a preus irresistibles a la secció de Marroquineria de Pyrénées Andorra.

Percebuts Michael Kors al braç de estrelles

Regularment en els braços de les celebritats de la terra sencera, els it-bag com ara la borsa Selma il·lustra tot el talent Michael Kors. Practica i elegant, aquesta marroquineria alta gamma és sublimada per matisos sumptuosos, superats per ornaments icònics, fixant així l’esperit de la marca.

Bosses elegant i luxoses

Les borses Michael Kors deuen el seu èxit a tot el món amb el seu estil molt ben estructurat. Desmuntable, plegable, de variats colors i plantilles, que combinen a la perfecció amb qualsevol estil. Les borses Michael Kors són alguns dels atractius de la marroquineria de luxe.

Michael Kors: chic original i funcional

Funcional, elegant, original, Michael Kors et mostra un estil modern. Adaptable a tot tipus d’usos, vénen en models femenins sense fi més d’un a l’altre. Per tant, cada dona se sentirà única acordant la seva vestimenta amb una bossa Michael Kors per un look irresistible i innovador.


 

Rellotges


Mickael Kors decididament glam ’rock

Les creacions de rellotges Michael Kors revelen un estil decididament glam ’rock, que avui és considerat com l’ineludible a la rellotgeria de món. Disponibles en els Gran Magatzems Pyrénées Andorra, els rellotges tenen un disseny sorprenentment sofisticat i enlluernador.

L’aliança de l’originalitat i de la finesa

Els rellotges Michael Kors ofereixen una aliança perfeccionada entre originalitat i finesa. La sofisticació és la paraula clau, i la cèlebre marca crear productes alhora hype i vintage per una osmosi perfecta dels temps moderns.

Els rellotges Michael Kors, sumptuosos i pràctics

Més enllà d’un accessori pràctic, els rellotges Michael Kors són sumptuoses peces rellotgeres que cal portar com a veritables joies de moda. Polseres d’acer, d’or o plata, en resina o de cuir, superats per esferes cronògrafes, revelen l’esperit innovador de Michael Kors, nova estrella muntant de la rellotgeria de moda.

Materials d’excepció per a un estil delicat

Els rellotges Michael Kors que existeixen també al masculí, proposant productes en un estil androgin. Esferes per cert més grans per a les nines de Senyor però sempre amb finesa, destresa i delicadesa pels materials com a testimonis de l’exigència Michael Kors. A descobrir urgentment en la secció de rellotgeria de Pyrénées Andorra i amb uns preus duty free.