NEW BALANCE
NEW BALANCE

Dins de New Balance

Representem una mica més gran que les vambes.

Representem a aquells que es guien per les seves passions. Realcem l'esport. Fem el correcte per a les persones i el planeta. Junts, impulsem un canvi significatiu en comunitats de tot el món.

El nostre objectiu és ajudar-te a aconseguir els teus.

A New Balançe, el nostre treball és donar suport als atletes en els seus propòsits, ja sigui ajudant als esportistes professionals a establir nous rècords i guanyar medalles, o bé, impulsant als que no ho són a batre les seves marques personals, córrer els seus primers 5.000 o, simplement, a viure de manera més saludable amb un estil de vida més actiu.

Els nostres productes són la combinació perfecta de funcionalitat i moda i et proporcionen la tecnologia de rendiment que necessites i l'estil que vols. Els nostres col·laboradors de tot el món fan realitat aquests objectius amb les exclusives capacitats i creativitat. A més d'oferir els millors productes de mercat, també tenim el compromís de contribuir. D'aquesta manera, alhora que busquem l'èxit, creiem que hem d'assegurar que els altres tenen la mateixa oportunitat.