RALPH LAUREN

Moda Dona

Ralph Lauren o el dia a dia de la dona moderna

La famosa marca Ralph Lauren presenta la seva col·lecció primavera 2017 a la teva botiga de roba preferida d’Andorra. Compra roba RL i llueix l’estil atemporal americà. Dirigida a la dona moderna i dinàmica, aquesta nova gamma barreja el chic amb l’estil urbà.

Ralph Lauren, l’encarnació de l’estil americà atemporal

Des de la seva primera col·lecció de corbates amb la marca Polo l’any 1967, l’aventura de Raph Lauren es fusiona amb el seu estil de vida WASP, el qual inspirarà el dissenyador en moltes de les seves creacions. Avui dia, la marca, que ha seguit fidel al seu estil «So British», es distingeix per creacions modernes adaptades a totes les imatges i a tot tipus de gent.

Aprofita per fer shopping andorrà i canviar les normes de la moda amb la roba RL

No et pots perdre la col·lecció de Ralph Lauren durant les teves compres de roba a Andorra. La col·lecció primavera-estiu 2017 Ralph es distingeix per mostrar una elegància de carrer única. Des de sempre, el creador domina a la perfecció l’American way of legend.

Escoltar els desitjos de les dones per vestir-les millor

Ralph Lauren ens presenta una col·lecció d’estiu increïble que s’inspira a la llibertat on el sol sempre hi és present. Una autèntica invitació a l’exotisme lluny de la tristesa de la cuitat.