SAMSONITE

Maletes

Samsonite té origen bíblic?

El líder mundial de maletes Samsonite, el nom del qual prové del personatge bíblic Samsó, va ser fundat per Jesse Shwayderel 1910 a Denver, al Colorado.

Samsonite, marca de referència a la teva botiga de maletes a Andorra

Les nostres necessitats evolucionen de manera flagrant i Samsonite n’ha estat pionera. En el món d’avui, en què la tendència és la mobilització contínua, la marca s’adapta: maletes i accessoris de colors, lleugers i híper resistents per a una durada “sense límits”! Ho descobriràs a la teva botiga de maletes preferida d’Andorra.

Tallers de fabricació d’avant guarda

A les indústries Samsonite, el fabricant fa servir cadenes de muntatge robotitzades, un laboratori de recerca hipersofisticat i un sistema de crash-test ple d’obstacles al qual se sotmeten tots els productes de la marca.

A la botiga de maletes de Pyrénées Andorra li agrada el dissenyador Erik Sijmons

Samsonite gaudeix del luxe de tenir un dissenyador excepcional indiscutible, Erik Sijmons és fidel a l’empresa des de fa més de trenta anys: “Estic sempre escoltant, tant els consumidors com els pilots d’avió. Els observo atentament mentre viatgen. Són ells els qui m’inspiren. Tal com passa amb la natura: si agafes una petxina; és orgànica, sòlida i protegeix molt bé el seu contingut.”