SCALPERS

Moda Home

Moda d’alta gamma espanyola per als homes

Scalpers és una marca de moda masculina fundada el 2007 a Espanya. Als seus principis, confecciona corbates alta gamma abans de llançar-se al prêt-à-porter masculí a mida. Coneix la consagració quan inventa el seu emblemàtic Slippers.

L’univers Scalpers

Scalpers és la marca fetitxe de tots els homes apassionats de cultura, d’art, de noves tecnologies, de gastronomia, de viatges i dels adeptes de l’esport. L’estil de vida urbà i cosmopolita és el que inspira la marca espanyola. Scalpers es dirigeix doncs als homes que es preocupen del seu pas i als que els agrada ocupar-se’n.

Un estil audaç que respon als desitjos masculins

Scalpers crea col•leccions que s’adapten al desig masculí d’una marca que pugui acompanyar-los allà on vagin i qualsevol que sigui la seva activitat. La marca obre el 2010 el primer flagship a Madrid, en un lloc ineludible de la moda on les tendències més audaços ressonen amb estil de vida madrileny extremista modern.

Scalpers: l’art, el luxe i la moda

Obrir un flagship en un dels carrers amb més tendència de Madrid demostra una necessitat d’estar present en un espai on l’art i la moda es confonen. ¡Scalpers presenta en endavant les seves col•leccions en exclusiva a Pyrénées Andorra.