SHISEIDO

Bellesa Dona

Shiseido, la marca més antiga de cosmètics al món

Shiseido Company va ser fundat el 1872 a Tòquio per Yushin Fukuhrara. La societat japonesa, el nom s’inspira en el clàssic confucianista Yi Jing, està considerada com l’empresa més antiga de cosmètic en el món. Adquireix una fama internacional creant productes de bellesa de luxe nascuts d’una tradició japonesa ancestral que es va a la trobada d’una cultura occidental moderna.

Una tradició poétiquerencontre d’una cultura occidental moderna.

Existeix en els perfums i el cosmètic Shiseido una tradició poètica de les fragàncies, les línies depurades i les textures sensuals. Emana de productes de la marca mítica un equilibri harmoniós entre Orient i Occident. Descobreixi’ls a la Botiga Perfum del Gran magatzem Pirineus Andorra. Occidental moderna.

Shiseido revoluciona l’estil japonès

Shiseido regira des dels seus principis els codis tradicionals japonesos convidant occident a l’elaboració dels seus cures que proposarà a la totalment primera farmàcia occidental del Japó. Inspirant pels seus viatges a Nova york i París, el fundador i el seu fill creen el contrast entre tradició ancestral japonesa i fervor occidental.

Shiseido provocador d’emoció

Shiseido es preocupa del menor detall del disseny dels seus productes. La marca concedeix una cura molt particular al disseny i a l’estètica de les seves flascons. Així, per suscitar sempre més emoció, Shiseido s’envolta des del 1916 de dissenyadors nascuts de les més prestigioses escoles d’art del món.