SIMONE PERELE

Llenceria i bany

Simone Pérèle, una imatge històrica

Des de 1948, Simone Pérèle proposa gammes de llenceria i de moda de bany que no deixen de seduir gràcies a la seva elegància i el glamur inimitable amb un tema que defineix la marca: l’emancipació de la dona.

Una creativitat excessiva

Simone Pérèle va aportar un aire de llibertat amb la creació del famós sostenidor «Soleil» amb encaix i copes punxegudes. Innovadora i moderna, la marca ha contribuït també a la integració de la lycra en les seves creacions, amb la qual va revolucionar la llenceria femenina: el sostenidor Simone Pérèle defineix a la perfecció la silueta femenina.

Simone Pérèle o la dona al centre d’atenció

«Per revelar la bellesa, hem de començar per alliberar el cos de les dones», ha comentat molts cops la creadora, amb la qual cosa demostra que escolta les dones.

La dona moderna en tota la seva lluminositat

Quan esculls els Grans Magatzems Pyrénées Andorra a l’hora d’anar de shopping per Andorra, esculls qualitat, exclusivitat i garantia. Si busques articles de llenceria i de bany, Simone Pérèle és una aposta d’èxit assegurat. Acompanyen perfectament la dona contemporània i brillant, la que ho aconsegueix tot compaginant amb elegància la vida familiar i professional.