SISLEY

Bellesa Dona

Sisley o la tradició de l’excel•lència

Hubert d’Ornano, un empresari visionari, i la seva dona, Isabella, Sisley va fundar la casa el 1976. Durant gairebé 20 anys, els seus fills Felipe i Christine són al capdavant de Sisley. Perpetuen la tradició d’excel•lència de la família.

Els fito-cosmètics de Sisley

Idees innovadores Hubert d’Ornano fomenta l’ús de la tecnologia avançada per aconseguir la majoria de les plantes i olis essencials per al desenvolupament de les seves cosmètics. El phytho-cosmetologia és al cor del concepte de Sisley. En 40 anys, la marca s’ha convertit en una de les cases de cosmètics més prestigiosos del món. Vostè pot (re) descobrir la perfumeria grans magatzems Pyrénées Andorra.

El talent i l’exigència en el seu Gran Magatzem Pyrénées Andorra

Aquest requisit també es reflecteix en el desig de mantenir una experiència única Sisley. Per tant, els laboratoris de producció, a través de les oficines administratives, tots ells situats a França a la seva fàbrica ultra moderna de Blois.

L’estil minimalista subtil

Dempeus lluny de l’ostentació, Sisley té com a objectiu crear productes de qualitat, dient que "la bellesa ha de romandre natural, sense massa restriccions." A la recerca de millors textures, la marca vol subtil i minimalista. Per tant, es desenvolupa envasos sòbria reconeixible.