SWAROVSKI

Bijuteria

Una casa centenària

Fundada el 1895 a Àustria, Swarovski és una insígnia especialitzada en el disseny de joies, accessoris, objectes decoratius i altres articles de cristall d’alta qualitat. A Pyrénées, la teva joieria d’Andorra la Vella, li encanta Swarovski.

Swarovski, joies excepcionals

Al capdavant de la seva pròpia xarxa de botigues, Swarovski és una societat coneguda arreu del món, té gran reputació pel seu savoir-faire i la seva producció inimitable. Aporta a les seves creacions l’essència mateixa de regals excepcionals: collarets de brillantor natural, collarets, braçalets i arracades platejades, anells de luxe, etc. Swarovski excel·leix especialment pel caràcter innovador dels articles que elabora, i es renova sense parar amb classe i confiança.

Preus increïbles

Gràcies a la botiga dels Grans Magatzems Pyrénées, aprofita per fer shopping de joies a Andorra, regala’t peces intemporals que magnifiquin el teu quotidià, gràcies a la seva tendència glamurosa i audaciosa única. A la joieria de Pyrénées Andorra li agrada Swarovski!

Swarovski en exclusiva a la teva joieria de Pyrénées Andorra

Les trobaràs disponibles als Grans Magatzems Pyrénées Andorra, les joies Swarovski tenen uns preus irresistibles, així com la increïble col·lecció d’accessoris de cristall d’alta gamma.