WOLFORD

Llenceria i bany

Wolford en els Grans Magatzems Pyrénées

Wolford és una marca austríaca fundada a prop del llac Constança al 1950 per Reinhold Wolff i Walter Palmers. Històricament, la marca especialitzada en la fabricació de mitges de seda natural i artificial. L’expansió internacional va començar en els anys 70 i avui Wolford té més de 16 sucursals en seixanta països, amb més de 270 punts de venda.

El luxe en tota la seva esplendor

Va ser a finals dels anys 80 que Wolford va encapçalar el segment de luxe. Així, la marca austríaca treballa amb marques d’alta costura com Kenzo, Valentino i Westwood, per nomenar algunes.

L’èxit internacional

La seva influència internacional, Wolford la deu a les seves creacions de mitjanes i micos sense costures. Aquesta tècnica d’acabat innovadora li va permetre d’establir-se en el món del luxe. A més, des de l’any 2015, en col·laboració amb Bluesign Technologies, la marca treballar per al desenvolupament de tècniques de producció sostenibles i transparents.

Wolford una marca revolucionària

La casa austríaca ha revolucionat el món de la moda i el luxe amb les seves famoses mitges Comfort Cut. Però la pedra angular de Wolford és aventurar-se en l’increïble. Per tant, les creacions increïbles, com el vestit Fatal Dress, estrella de la metamorfosi, són peces atemporals i multifuncionals. Descobriràs aquestes peces durant les teves compres a la botiga de moda dels Grans Magatzems Pyrénées Andorra.