Pyrénées Més opcions per els seus desitjos!

Sabateria d’home Pyrénées Andorra: una gran oferta, preus increïbles

Escull les millors sabates a la botiga de referència d’Andorra!

Situada a Andorra la Vella, la sabateria dels Grans Magatzems Pyrénées és inevitable al Principat. Sneakers, mocassins, botes, derbies i altres, treuràs profit d’una tria de marques exclusives. A més dels millors preus, els Grans Magatzems Pyrénées et proposen els millors serveis: facilitats de pagament, canvis, reemborsaments i molt més. Pyrénées Andorra et desitja una meravellosa experiència de shopping.

Sabateria d’home Pyrénées Andorra: una gran oferta, preus increïbles
Sabates Home Les marques destacades
Trobi el departament a la Planta baixa dels vostres magatzems Pyrénées

CLARKS

La referència de les sabates angleses

Clarks va ser fundada l’any 1930 a Anglaterra pels germans Cyrus i James Clark, i avui dia és líder mundial en el sector de les sabates de vestir.

Clarks: simplement imprescindible

Clarks combina un estil característic i un savoir-faire incomparable per oferir-te una àmplia gama de models (sabates baixes, vambes, sabates de vestir, botes, mocassins, derbies, etc.). Els més prestigiosos es creen en col·laboració amb els dissenyadors més importants del món de la moda, com ara les col·leccions càpsula V&A o Christopher Raeburn.

Sabates actuals i còmodes

Les sabates Clarks tenen un gran èxit gràcies al seu estil únic i a una qualitat de fabricació inèdita. L’empresa va ser la primera a utilitzar, a principis dels anys 1970, el poliuretà per a la confecció de soles de nova generació que proporcionaven un confort molt notable.

Clarks per a tota la família

Trobaràs els models Clarks a la teva sabateria preferida d’Andorra. Hi ha diverses gammes (home, dona i nens) que ofereixen models urbans o trendy, amb un estil casual o d’esport.

MAGNANNI

Magnanni, sabates de gamma alta fetes a Espanya

La marca de sabates espanyola Magnanni es va fundar a Almansa. Té l’origen en una empresa familiar que dóna prioritat a la fabricació artesanal per a la creació de models d’un standing molt alt.

Un disseny perfecte per a unes sabates actuals d’una qualitat altíssima

La confecció impecable de les sabates Magnanni es beneficia de l’experiència i el savoir-faire acumulats durant més de 60 anys. El tall impecable es deu a un procés de muntatge a mà que es fa d’acord amb una tradició antiga per aconseguir una qualitat de fabricació incomparable. La noblesa dels materials naturals i resistents utilitzats certifica, a més, una comoditat del peu molt notable.

Magnanni: no només és clàssic

Tradicionals o més innovadors: Magnanni ofereix una gamma de models àmplia als homes que busquen diferenciar-se de la resta i que són exigents. Trobaràs molts d’aquest models a la sabateria imprescindible d’Andorra.

Negre, marró, vermellós

Els colors de les sabates Magnanni tenen preferència pels tons negres, però els models creats en tons marrons o vermellosos també tenen èxit.

 • Pyrénées Homme Es Collection
 • Pyrénées Homme Boggi
 • Pyrénées Homme Hilfiger
 • Pyrénées Homme mode
 • Pyrénées Homme Polo Ralph Lauren
 • Pyrénées Homme Scalpers
 • Pyrénées Homme Scalpers 2
 • Pyrénées Homme Springfield 1
 • Pyrénées Homme Springfield 2
 • Pyrénées Homme Super Dry
 • Pyrénées Homme Chaussures 1
 • Pyrénées Homme Chaussures 2
 • Pyrénées Homme Chaussures 3
Segueix-nos a Instagram @pyreneesandorra
Top