Pyrénées Més opcions per els seus desitjos!

Les millors marques de la secció d’esports dels Grans Magatzems Pyrénées Andorra

La botiga d’esports dels Grans Magatzems Pyrénées Andorra t’ofereix una oferta exclusiva de roba i d’articles d’esport femení, d’alta gamma i a la moda, d’estils molt diversos. Columbia, The North Face, Nike, Adidas, New Balance o fins i tot Converse; pots accedir a les marques més importants del món de l’esport a preus tax free. Ets un gran esportista o tens fashion attitude? Ioga, fitness o running, els magatzems d’esport andorrans vesteixen totes les dones i tenen tot l’equipament que necessites en tots els estils, de totes les talles i per a tots els pressupostos. I, a més a més, pots aprofitar els serveis dels Grans Magatzems Pyrénées Andorra: facilitats de pagament, canvis, reemborsaments, pàrquing, arranjaments de roba i un llarg etcètera.

Les millors marques de la secció d'esports dels Grans Magatzems Pyrénées Andorra
Dona Esports Les marques destacades
Trobi el departament a la Planta baixa dels vostres magatzems Pyrénées

Esport, marques, uns magatzems a Andorra: Pyrénées

COLUMBIA

Columbia, Made in America

Empresa americana de fabricació de roba d’esport i de lleure, Columbia Sportswear Company va ser fundada el 1938 a Oregon per Paul Lamfrom. Porta el nom del famós riu Columbia, que passa per la seva regió natal, amb el qual ha definit el nom de la marca.

La gran qualitat de Columbia als teus magatzems d’esport a Andorra!

Columbia fabrica la seva roba outdoor d’alta qualitat i la prova en condicions extremes per garantir-ne la fiabilitat, independentment de les condicions meteorològiques exigents.

Una gamma variada per als esperits aventurers

Tindràs l’oferta del millor en roba i sabates per a les teves activitats a l’aire lliure: roba d’esquí, sabates de senderisme, de trail, impermeables, abrics de plomes i parques.

Per a tots els temps

La roba i els accessoris Columbia són molt agraïts pera les dones fans de l’esport i l’elegància, que aprecien l’aire lliure i se’n van a treballar amb sol, pluja, neu o vent. És tan agradable poder mantenir-se calent i sec gràcies a la teva roba!

NEW BALANCE

Orígens del running

La marca de moda orientada a l’esport New Balance va ser creada l’any 1906 a Boston. The New Balance Arch Company s’especialitza des dels anys 1930 en la fabricació de calçat de running.

Jim Davis revoluciona la marca New Balance

A partir dels anys 1970, amb la supervisió de Jim Davis, New Balance ha diversificat la seva producció amb una gama completa de calçat i roba d’esport. Reconeguts pel seu rendiment i la seva qualitat, els articles New Balance han propulsat la marca fins a la quarta posició mundial en el sector de l’equipament esportiu.

Un look d’esport i molt més!

Molts esportistes confien avui en New Balance, i el calçat i la roba també tenen un estil sportswea rchic i informal per a cada dia.

Les famoses vambes New Balance disponibles als teus magatzems d’esport a Andorra!

Les vambes per a dona New Balance últimament tenen un gran èxit. Disponibles en una gran varietat de tendències i en diversos colors, combinen molt bé amb la teva roba.

 • Pyrénées Sport New Balance
 • Pyrénées Sport New Balance 2
 • Pyrénées Sport Chaussures
 • Pyrénées Sport Chaussures 2
 • Pyrénées Sport North Face
 • Pyrénées Sport Salomon
 • Pyrénées Sport Columbia
 • Pyrénées Sport Nike Football
 • Pyrénées Sport Nike Football 2
 • Pyrénées Sport Quiksilver
 • Pyrénées Sport Adidas
 • Pyrénées Sport Eastpack
Segueix-nos a Instagram @pyreneesandorra
Top