Pyrénées Més opcions per els seus desitjos!

Les marques principals de bellesa i perfums a preus mini als Grans Magatzems Pyrénées Andorra

Pyrénées, LA perfumeria on les grans marques tenen preus petits!

El teu shopping de productes de bellesa al Principat agafa un gir olfactiu d’allò més interessant a la perfumeria més imprescindible d’Andorra! Alaïa, Guerlain, Rituals, Rochas: aquesta perfumeria andorrana et proposa una àmplia selecció de grans marques dels mestres perfumers més reconeguts. Et trobaràs amb el compromís d’haver d’escollir la fragància ideal a preus irresistibles i també d’optimitzar la teva experiència shopping a Andorra. La perfumeria de Pyrénées t’ofereix nombrosos avantatges i serveis: bons consells dels nostres experts en bellesa, cabines de maquillatge, facilitats de pagament, canvis, reemborsaments, pàrquing privat, etc.

Les marques principals de bellesa i perfums a preus mini als Grans Magatzems Pyrénées Andorra
Dona Bellesa Les marques destacades
Trobi el departament a la Planta baixa dels vostres magatzems Pyrénées

ALAÏA

El perfum exquisit d’un especialista en moda

Si bé ja fa uns quants anys que els perfums dels creadors avancen vent en popa, el gran èxit de la marca Azzedine Alaïa no es deu a l’atzar, ja que el primer perfum que ha llançat aquest dissenyador té tot el que ofereixen els grans perfumistes.

Alaïa, una empresa d’èxit

El llançament del primer perfum Alaïa el 2015 ens transporta directament a l’univers d’aquest creador francotunisià, que va tenir un gran èxit els anys 1980 juntament amb altres grans noms de l’època com ara Jean-Paul Gaultier.

Qualitat i eficàcia

L’èxit del perfum Alaïa rau, sens dubte, en la combinació perfecta d’un producte que és mainstream i, alhora, és identificable i personal, d’una gran qualitat i tremendament eficaç.

Trobaràs Alaïa en una selecció exclusiva als Grans Magatzems Pyrénées Andorra

El vestit d’Alaïa fa olor de pebre rosa, fusta seca i efluvis de flors de mesc ressaltats per una nota torrada, animal, sorprenent i molt agradable. Aquesta creació tant a la moda la trobaràs a la teva perfumeria dels Grans Magatzems Pyrénées Andorra a un preu irresistible. Un veritable must!

ROCHAS

Rochas: una autèntica història de perfums a la francesa

La història de la casa de perfums Rochas està íntimament lligada a l’univers de l’alta costura. Aquesta gran marca de París existeix des de 1925, i va ser fundada per Marcel Rochas.

Rochas en honor de la seva musa

L’any 1943 el seu creador va entrar en el sector del perfum demanant al mestre perfumista Edmond Roudnitska que compongués una essència «d’una feminitat absoluta» en homenatge a la seva tercera dona, Hélène.

Una imatge moderna de la dona

Quan Marcel Rochas va morir, la gamma de perfums es va ampliar sota la direcció d’Hélène, que va ampliar l’herència que li havia deixat el seu marit. La marca, llançada el 1960, avui dia s’associa a la imatge de la dona lliure i independent.

Referències conegudes arreu del món

Durant els últims anys el conegut perfumista-compositor Jean-Michel Duriez ha elaborat creacions que han tingut el mateix èxit que les que van construir la reputació de la casa de perfums. Eau Sensuelle, Eau de Rochas, Les Cascades de Rochas, Eclat d’agrumes, Songe d’Iris, Secret de Rochas. Les trobaràs a la perfumeria dels Grans Magatzems Pyrénées Andorra.

GUERLAIN

Guerlain "la fama és efímera, només la força de renom"

Guerlain va ser fundada a la rue de Rivoli a París en 1828 per Pierre Guerlain. Això fa que deixi la petita botiga de queviures de la família per complir el seu somni de convertir-se en un perfumista. Avui Guerlain és considerat un dels perfumistes més antics de França.

Guerlain una casa emblemàtica

Des dels seus principis, a Guerlain li agrada innovar, explorar i sublimar. Emblemàtica casa de perfums, cosmètics, maquillatges i cures entre els quals l’audàcia, la sensualitat i la bellesa són la signatura.

L’audàcia i el luxe

Aquestes creacions audaces i mítiques són el reflex d’una destresa intemporal inspirada per la cultura de la bellesa. Guerlain, alquimista experimentat, s’inspira en l’abella i veu allà el futur de la marca. Adorna així els seus flascons més preciosos d’una abella que es fa molt ràpidament el símbol de la marca, forçosament present a la Botiga perfumeria del Gran magatzem Pyrénées Andorra.

Aquestes creacions audaces i mítiques Guerlain: empresa del patrimoni viu

Guerlain valoritza la fabricació i el talent francès. S’envolta de personalitats úniques tal so perfumista Thierry Wasser. Aquest últim representa la cinquena generació de perfumistes de la casa Guerlain. Però hi ha també un Mestre de les cures de bellesa i el maquillatge, Olivier Echaudemaison, entre els quals el talent i la fantasia li van portar a la creació del "must-have" Guerlain. Pel que fa a la investigació científica, Frédéric Bonté elabora productes excel·lents.

SHISEIDO

Shiseido, la marca més antiga de cosmètics al món

Shiseido Company va ser fundat el 1872 a Tòquio per Yushin Fukuhrara. La societat japonesa, el nom s’inspira en el clàssic confucianista Yi Jing, està considerada com l’empresa més antiga de cosmètic en el món. Adquireix una fama internacional creant productes de bellesa de luxe nascuts d’una tradició japonesa ancestral que es va a la trobada d’una cultura occidental moderna.

Una tradició poétiquerencontre d’una cultura occidental moderna.

Existeix en els perfums i el cosmètic Shiseido una tradició poètica de les fragàncies, les línies depurades i les textures sensuals. Emana de productes de la marca mítica un equilibri harmoniós entre Orient i Occident. Descobreixi’ls a la Botiga Perfum del Gran magatzem Pirineus Andorra. Occidental moderna.

Shiseido revoluciona l’estil japonès

Shiseido regira des dels seus principis els codis tradicionals japonesos convidant occident a l’elaboració dels seus cures que proposarà a la totalment primera farmàcia occidental del Japó. Inspirant pels seus viatges a Nova york i París, el fundador i el seu fill creen el contrast entre tradició ancestral japonesa i fervor occidental.

Shiseido provocador d’emoció

Shiseido es preocupa del menor detall del disseny dels seus productes. La marca concedeix una cura molt particular al disseny i a l’estètica de les seves flascons. Així, per suscitar sempre més emoció, Shiseido s’envolta des del 1916 de dissenyadors nascuts de les més prestigioses escoles d’art del món.

Novetats

SISLEY

Sisley o la tradició de l’excel•lència

Hubert d’Ornano, un empresari visionari, i la seva dona, Isabella, Sisley va fundar la casa el 1976. Durant gairebé 20 anys, els seus fills Felipe i Christine són al capdavant de Sisley. Perpetuen la tradició d’excel•lència de la família.

Els fito-cosmètics de Sisley

Idees innovadores Hubert d’Ornano fomenta l’ús de la tecnologia avançada per aconseguir la majoria de les plantes i olis essencials per al desenvolupament de les seves cosmètics. El phytho-cosmetologia és al cor del concepte de Sisley. En 40 anys, la marca s’ha convertit en una de les cases de cosmètics més prestigiosos del món. Vostè pot (re) descobrir la perfumeria grans magatzems Pyrénées Andorra.

El talent i l’exigència en el seu Gran Magatzem Pyrénées Andorra

Aquest requisit també es reflecteix en el desig de mantenir una experiència única Sisley. Per tant, els laboratoris de producció, a través de les oficines administratives, tots ells situats a França a la seva fàbrica ultra moderna de Blois.

L’estil minimalista subtil

Dempeus lluny de l’ostentació, Sisley té com a objectiu crear productes de qualitat, dient que "la bellesa ha de romandre natural, sense massa restriccions." A la recerca de millors textures, la marca vol subtil i minimalista. Per tant, es desenvolupa envasos sòbria reconeixible.

L’OCCITANE

Història

El 1976, gràcies a un vell alambí, una camioneta i un bon coneixement de les plantes, Olivier Baussan amb tan sols 23 anys, va crear la marca L’OCCITANE.
Poc després, va obrir la seva primera botiga L’OCCITANE a París, rue Vanin. Tan sols 4 anys més tard, la casa francesa obre les seves primeres botigues a Nova York i Hong-Kong. Aquest desenvolupament condueix la marca a innovar: va ser una de les primeres empreses a aplicar en les seves etiquetes el sistema Braille!

Qualitat garantida

L’Occitane en Provence crea els seus tractaments amb olis essencials. Els seus perfums naturals són elaborats sota els principis de la fitoteràpia i de l’aromateràpia.
Inspirats en els valors simples com l’autenticitat, el respecte, la sensorialitat i la millora contínua, cadascun de les creacions de la marca és guiada pel desig doble de preservar i de transmetre.

Consagrat "millor crema miracle"

En la seva recerca de la innovació, L’OCCITANE va rebre el premi de la "millor crema miracle" per la seva crema Divine Immortelle com a resultat de les proves organitzades per la Bíblia de la Bellesa Anti-Edat.

L’Occitane, una exclusivitat dels Grans Magatzems Pyrénées Andorra

Busques productes naturals per a la cura de la teva pell? No busquis més: a Andorra, la secció para-farmàcia de Pyrénées t’ofereix en exclusiva la cèlebre marca L’Occitane.
I si vols una immersió total en l’univers de L’Occitane, descobreix la nostra botiga oficial ubicada al Centre Comercial Illa Carlemany i oberta tots els dies.

Corner L’Occitane en Provence
Secció Para-farmàcia Pyrénées Andorra
Av. Meritxell, 11
AD500 Andorra la Vella

Horaris
De diumenge a dijous: de 09h30 a 21h00
Divendres i dissabtes: de 09h30 a 21h00

Botiga L’Occitane en Provence
Centre Comercial Illa Carlemany
Av. Carlemany, 70
AD700 Escaldes-Engordany

Horaris
De dilluns a dijous: de 10h00 a 20h30
Divendres i dissabte : de 10h00 a 21h00
Diumenge: 10h00 a 20h00.

Segueix-nos a Instagram @pyreneesandorra
Top