Pyrénées Més opcions per els seus desitjos!

Busques una Perfumeria a Andorra?

Grans Magatzems Pyrénées ofereix els perfums a preus de duty free!

A la perfumeria per Home dels Grans Magatzems Pyrénées Andorra, els perfums i eaux de Cologne dels més grans dissenyadors actuals estan a molt bon preu. Chanel, Dior, Shiseido: la perfumeria andorrana ha seleccionat les millors fragàncies dels més grans noms de la bellesa masculina a la perfumeria inevitable a Andorra! La perfumeria Pyrénées t’ofereix també nombrosos serveis per optimitzar la teva experiència shopping andorrana: consells experts, facilitats de pagament, pàrquing privat, reemborsament, personal shopper, etc.

Busques una Perfumeria a Andorra?
Home Bellesa Les marques destacades
Trobi el departament a la Planta baixa dels vostres magatzems Pyrénées

CHANEL

Chanel, un gran nom del món de la moda que es manté a primera fila des de fa dècades, ha sabut imposar la seva marca en l’univers de la perfumeria amb un èxit gairebé insolent.

Renom internacional

Els perfums de Chanel tenen un èxit internacional immens i innegable. Sobreviuen les temporades conservant l’elegància i la distinció que els caracteritzen. Entre les creacions més conegudes d’aquesta marca de la moda i la bellesa, Allure Homme continua seduint l’home modern que busca diferenciar-se de la resta. Les seves notes suaus i fosques es combinen delicadament amb notes més fresques i lleugeres.

Chanel, una elegància enlluernadora

En general, l’estil dels perfums Chanel es basa en una combinació intel·ligent i complexa de fragàncies diverses que sovint sedueix i sempre enlluerna. Un perfum Chanel sempre és la referència del chic i de la delicadesa: es poden reconèixer amb els ulls tancats!

Els perfums Chanel als Grans Magatzems Pyrénées Andorra

Descobreix tots els perfums, eaux de toilette, colònies i eaux extrêmes Chanel a uns preus irresistibles a la botiga de bellesa i perfums dels Grans Magatzems Pyrénées Andorra.

DIOR PARFUM

Dior Homme

Des de l’any 2001, la famosa marca Christian Dior presenta l’univers de la bellesa masculina amb la denominació Dior Homme, que recull especialment una gran varietat de perfums i eaux de toilette coneguts arreu del món.

Sorprenent i seductor

Què és un perfum Dior? Per començar, és una firma inimitable i valenta que sorprèn, admira, interroga i, sobretot, sedueix! També és un estil que commociona i deixa una empremta única en l’estela de l’home modern que el porta. L’home es distingeix per un aspecte elegant i de qualitat, combinat amb desimboltura i classe.

Dior Homme Parfum

Una de les fragàncies més conegudes d’aquesta gran marca de la moda i la bellesa, Dior Homme Parfum, sorprèn per la seva faceta suau i intensa que s’expressa amb singularitat en cada home que se la posa.

La gamma completa als Grans Magatzems Pyrénées

A la botiga de bellesa dels Grans Magatzems Pyrénées Andorra trobaràs el ventall complet de perfums Dior per a home, que et seduirà amb una combinació exquisida de tradició i modernitat.

Segueix-nos a Instagram @pyreneesandorra
Top