Marques i Shopping Actualitats Et regalem una targeta de seguretat per evitar fraus

Dies de la Targeta Pyrénées

PROMOCIÓ EXCLUSIVA PER A CLIENTS I CLIENTES AMB LA TARGETA PYRÉNÉES

Del 22 de febrer al 4 de març de 2019

20% de descompte en la nova col·lecció de moda i sabates de dona, d’home, d’infants i d’esports, calçat esportiu, d’accessoris tèxtils, de marroquineria, de maletes, a Montblanc Pyrénées i l’Illa, a la perfumeria, a l’Occitane de l’Illa, a la llar i a la parafarmàcia. Aquestes descomptes són en productes i marques seleccionades. No acumulable a altres promocions o descomptes. El descompte d’aquesta campanya no s’acumula al descompte fraccionat de final de mes de la Targeta Pyrénées.

20% de descompte al restaurant Bufet El Grill (sobre PVP). No acumulable a altres promocions o descomptes.

20% de descompte a la Tintoreria Núria en alguns serveis. No acumulable a altres promocions o descomptes.

20% de descompte a Yorky’s en productes senyalats. No acumulable a altres promocions o descomptes.

20% de descompte en còpies de claus de cotxe i comandaments de pàrquing. No acumulable a altres promocions o descomptes.

Agència de viatges
Assegurança de viatge gratuït i finançament a tres mesos sense interessos. Consulta condicions a l’agència de viatges de Pyrénées.

Fnac i Fnac Home d’Andorra i el Pas de la Casa
* 5% de descompte directe a la Fnac i a la Fnac Home, el qual substitueix el descompte indirecte habitual per a socis i sòcies, i no és acumulable a altres promocions o descomptes.

(1) Aquestes descomptes són en productes i marques seleccionades. No acumulable a altres promocions o descomptes. El descompte d’aquesta campanya no s’acumula al descompte fraccionat de final de mes de la Targeta Pyrénées.

S’exclouen d’aquesta campanya els espais de Pollyanna i Gallery, i les seccions de puericultura, de llenceria, de mitges i de roba interior d’home i d’infants. També s’exclouen les marques Longchamp, Ikks, Purificacion Garcia, Escada, Caroll, Naulover, Desigual i Pretty Ballerinas.

* Crèdits amb la Targeta Pyrénées a 3 i a 6 mesos sense interessos (a partir de 180 €). El cost de les despeses d’obertura de dossier s’afegeixen a la primera quota. Les despeses d’obertura de dossier pugen a 9,41 €. Crèdits subjectes a l’aprovació per part de la Financera Pyrénées, SAU.

Més informació i condicions de finançament al Servei d’Atenció al Client (4a planta).

I ara! Et regalem una targeta de seguretat per evitar fraus

Has sentit mai a parlar dels fraus amb les targetes contactless?
Les targetes contactless permeten fer pagaments de manera ràpida i còmode. Només cal apropar la targeta al TPV i si la compra és inferior a 20 € no és necessari introduïr el PIN. Així alguns lladres es passegen amb un TPV que apropen a les carteres i bosses de mà i van fent cobraments de 20 € sense que ningú se n’adoni.
Per evitar-ho només cal que col·loquis la targeta RFID en contacte amb la targeta Contactless i ja podràs anar segur.

Com aconseguir-la?

Si tens la Targeta Pyrénées, vés a Atenció al client i/o a la caixa central (4a planta), comprova que totes les teves dades personals són correctes i et regalem una targeta de seguretat per protegir les targetes de crèdit.

Els targeters antifrau et faran sentir-te segur allà on vagis amb el sistema de protecció RFID. Promoció vàlida fins a exhaurir-ne les existències.

Segueix-nos a Instagram @pyreneesandorra
Top