Marques i Shopping Actualitats El nou espai de la LLAR

El nou espai de la Llar als Grans Magatzems Pyrénées Andorra

Els Grans Magatzems Pyrénées Andorra s’amplien i dediquen tot un espai a articles per a la llar i la decoració d’interiors. Hi podràs comprar a preus irresistibles tot el que necessites per a la teva llar: vaixelles fantàstiques, mobles decoratius per a l’habitació dels nens, accessoris per a la cuina o la sala d’estar... Pyrénées ha seleccionat les millors marques de disseny, decoració i disseny d’interiors. El shopping d’articles per a la llar a Andorra és als Pyrénées!

Articles de la llar i decoració als Grans Magatzems Pyrénées Andorra

La planta de les gangues...

Als Grans Magatzems Pyrénées d’Andorra la Vella, hi trobaràs les millors gangues d’Andorra. Ara els Grans Magatzems, referents del shopping a Andorra, dediquen tota una planta al món de la llar: des de roba per a la llar fins a vaixelles, passant per objectes de decoració, la teva botiga preferida t’ofereix les principals marques de decoració d’interiors.

Viu una experiència de shopping inoblidable a Andorra a l’espai de la Llar dels Grans Magatzems Pyrénées

A la tercera planta dels Grans Magatzems Pyrénées Andorra hi trobaràs l’espai on podràs comprar articles per a la llar a preus andorrans. Arregla la cuina o el bany de casa teva o atreveix-te amb una decoració ben original, una aposta valenta que descobriràs al nou espai.

Deixa’t seduir per les últimes tendències de decoració!

Marques i estil!

Marques de prestigi, reconegudes per la qualitat i l’originalitat dels seus articles, decoren aquest espai impressionant dedicat al món de la llar en totes les seves formes. L’exaltació serà el seu company de viatge: cada petit descobriment obre tot un món d’idees. Descobreix el teu estil i converteix-te un autèntic decorador d’interiors. Un shopping increïble d’articles per a la llar a Andorra! Estàs a punt?

Vols comprar articles per a la llar a Andorra? Vine a l’espai d’Interiors dels Grans Magatzems Pyrénées!

Els nostres assessors, experts i entusiastes de la decoració i el disseny d’interiors, et guiaran a l’hora de comprar tenint en compte els teus gustos i la personalitat de casa teva.

Necessites idees, no saps com expressar el que vols, t’agradaria canviar a una decoració d’interiors vintage o prefereixes l’estil industrial? Inspira’t amb les idees creatives i originals que la botiga de la Llar dels Pyrénées ha seleccionat per al disseny d’interiors!

Per facilitar el teu shopping a Andorra, els Grans Magatzems Pyrénées han distribuït la tercera planta en cinc categories dedicades al parament de la llar i la decoració d’interiors:

  • Decoració
  • Vaixella
  • Dormitori
  • Bany
  • Cuina

Informació útil

Els Grans Magatzems Pyrénées d’Andorra la Vella dediquen tota una planta a articles per a la teva llar! Fes el teu shopping andorrà amb les millors marques de disseny i de decoració d’interiors. Siguin quines siguin les teves preferències i el teu pressupost, el nostre equip d’assessors t’ajudarà en els teus projectes.

Pren-ne nota!

  • Obertura de l’espai de la Llar a partir del 7 de juliol del 2017.
  • Programa de demostracions i activitats durant les dues primeres setmanes.

A la botiga especialitzada en la llar hi ha articles per a tots els gustos!

Als seus prestatges hi trobaràs marques de prestigi, com ara CoinCasa. Per optimitzar el teu shopping d’articles per a la llar a Andorra, Pyrénées treballa diàriament amb el desig de satisfer tots els gustos i pressupostos, en una aposta per la quinta essència de la cultura del disseny i de les tendències de decoració.

Si necessites inspiració, el nostre equip format per professionals apassionats és a la teva disposició. Només t’has de deixar guiar, amb tota confiança. Deixa’t sorprendre per la decoració atrevida que descobriràs a les diverses seccions i ambients.

Segueix-nos a Instagram @pyreneesandorra
Top