Pyrénées Stories

La nova col·lecció de Tory Burch arriba a l’espai Gallery de Pyrénées Andorra 

Dissenyadora de roba, bosses de mà, calçat i accessoris de moda 

Les novetats de la dissenyadora americana Tory Burch arriben a Andorra per enamorar a tots els amants de la moda. Una barreja de l’esperit dels anys setanta, els motius retro i el classisme modern que sedueix a dones de tot el món que busquen exclusivitat i elegància informal. 

En aquesta ocasió per a la nova col·lecció primavera-estiu 2020 s’ha inspirat en la figura de Diana Spencer. Presenta delicats i encantadors vestits amb grans llaçades i volums i estampats. Vestits de jaqueta desenfadats amb tocs casual i acabats multicolor. Pantalons de seda folgats amb un estampat audaç i reminiscències retro.

No et pots perdre la col·lecció de bosses de mà McGraw de Tory Burch! Des de dissenys compactes, bandoleres i carteres amb múltiples funcionalitats t'estan esperant. Són el Must-Have de la temporada gràcies al fet que desprenen aquesta elegància fàcil i discreta que ens encanta.

 

Combinen un disseny innovador i una polida essència bohèmia adornada per costures decoratives, cridaners ornaments i detalls d'inspiració vintage.

Calçat, moda i complements al millor preu. Descobreix les novetats de Tory Burch a pyrénées andorra! 

Descobreix el nou espais pop up del 30 de gener a l’1 de març a la secció d'accessoris de la planta baixa de Pyrénées.