Products
Panier
Supermarché en ligne Pyrénées
Crèmerie
La veritable maison du fromage

Recettes qui vous inspirent

16 Jan 0 141
INGREDIENTS- 2 porros- 2 branques d'api- 4 patates mitjanes- AOVE- SalPAS A PAS1. Rentar i pelar les verdures 2. Tallar les verdures i afegir un rajolí d'oli al gust. 4. Abocar l'aigua submergint les verdures i la patata. 5. Bullir uns 30 minuts. 5. Triturar, colar, servir i gaudir d'aquesta exquisida recepta de crema de porro i api...
16 Jan 0 175
INGREDIENTS- 1 grapat d'espinacs- ½ cogombre- 1 rodanxa de gingebre- ½ poma Granny Smith- 50 ml d'aigua PAS A PAS1. Posar tots els ingredients en una batedora i triturar-los.  2. Afegir en servir uns glaçons de gel. ..
21 Nov 0 480
INGREDIENTS- 1 carbassó- 1 albergínia- 4 patates- 1 pebrot vermell- 1 pebrot verd- 3 tomàquets grans- 4 trossos de bacallà- Farina - Oli de girasol o d'oliva suau-  1 branca de romaní-  1 fulla de llorer- Sal​- PebrePAS A PAS1. Netegem la albergínia i la tallem a rodanxes. Col·loquem les rodanxes en un colador amb una mica de sal perquè vagin deixa..
21 Nov 0 238
INGREDIENTS- 1 carbassa mitjana- 1 ceba- 500 ml de llet de coco- 2l de brou de pollastre- Pebre - Oli d'oliva verge extra- Sal al gustPAS A PAS1. Sofregir la ceba picada a daus amb el oli, un cop estigui ben suada li afegim la carbassa i el brou de pollastre.2. Deixar bullir uns 50 min. Rectificar amb sal i pebre, triturar i afegir llet de coco...

Découvrir de nouvelles saveurs

Nous alimentons votre curiosité

22 Nov 0 314
Andrew i Brian Symington van fundar l'embotelladora independent Signatory Vintage en 1988.En 2002, Signatory Vintage es va ampliar amb l'adquisició de la destil·leria Edradour.1r Què ÉS UN WHISKY CASK STRENGTH?Cask strength s'utilitza quan el whisky s'embotella sense hidratar.Aquests whiskys tenen un gran sabor. Quan l'esperit clar entra per primer..
14 Nov 0 213
SORTEIG ESPECIAL! T'agrada el cava i la gastronomia? Llavors aquest sorteig és per a tu! Et portem una oportunitat única per guanyar un increïble Pack gastronòmic valorat en 540€. Com pots participar? És fàcil:1. Realitza una compra d'almenys dues o més ampolles de Cava Brut Nature Carpe Diem Reserva Mastinell a la nostra botiga, o a través de la n..
26 Jul 0 482
Pels amants dels productes vegetarians, no us preocupeu que a Pyrénées també tenim opcions per vosaltres!Des de substituts de carn fins a ingredients frescos per a les teves receptes veganes, trobaràs de tot per crear plats únics i deliciosos, anima't a ser creatiu/iva a la cuina i prova noves opcions vegetaries que et faran al·lucinar!Sigui perquè..