CALVIN KLEIN

Llenceria i bany

El rei del prêt-à-porter dels Estats Units

Nascut l’any 1942 a Nova York, l’estilista Calvin Klein és una figura emblemàtica del prêt-à-porter americà. Ofereix una moda inspirada en l’sportswear, minimalista i fashion al mateix temps. Les campanyes publicitàries dels anys 1980 i 1990 van contribuir a assentar el seu èxit en el microcosmos dels creadors importants.

La roba interior Calvin Klein

Igual que la resta de la roba Made in CK, la llenceria femenina de Calvin Klein té un munt d’atractius: sostenidors molt elegants, strings, mitges, camisoles, loungewear... Segur que quan facis la teva escapada Shopping Andorra trobaràs una peça Calvin Klein que t’agradi entre les col·leccions d’una de les marques més famoses del món.

Calvin Klein: banyadors molt actuals

Quan facis el teu Shopping als Grans Magatzems Pyrénées Andorra, aprofita la visita a la secció de llenceria per fer una ullada a la dels banyadors. També en aquest cas la riquesa de les col·leccions de banyadors sencers o biquinis CK et cridarà l’atenció amb la seva combinació de simplicitat i modernitat. Molt recomanat per a les dones actives, modernes i sensuals que aprecien l’urbanway of life!


Moda Nens

Història de Calvin Klein

Nascut al Bronx el 1942, Calvin Klein, figura emblemàtica del prêt-à-porter d’Amèrica, va fundar la seva marca epònima el 1968. El seu punt de vista de la moda minimalista i sportswear es va notar ràpidament y va marcar, sens dubte, la història de la moda.

Calvin Klein o l’esperit de provocació

Provocació, hàbil i amb un esperit pioner, Calvin Klein es llança en la fabricació de roba interior. Es detona en la presentació d’una desfilada de moda en què els models, desfilen amb la seva roba interior. La provocació és la paraula clau, es crea un escàndol en presentar imatges d’adolescents en postures subversives o lascives.

L’estil minimalista per als nens

Des de llavors, la marca Calvin Klein que segueix inventant i reinventant, ha ampliat la seva línia de roba interior i roba de dormir per als nens. Es crea la roba interior de la més alta qualitat, còmoda, minimalista per al benestar dels nostres infants. Descobreix-ho en als grans magatzems Pyrénées durant el teu shopping a Andorra.

Simplicitat i elegància al servei del luxe

Com totes les creacions de Calvin Klein, la marca de roba interior és còmoda, però sens dubte volen combinar el luxe amb la simplicitat i l’elegància amb la modernitat.