Tenim el plaer d'anunciar que hem rebut l'Olympe de Gouges Pyrénées Andorra rep el guardó d'igualtat de gènere

Coincidint amb el 8 de març, el Dia internacional de les dones, el Govern d'Andorra, per tercer any consecutiu, entrega el guardó de promoció de la igualtat de gènere en l'àmbit laboral, l'Olympe de Gouges. En aquesta ocasió, tenim el plaer d'anunciar que Pyrénées ha estat reconegut i ha rebut el guardó d'igualtat de gènere.Pyrénées Andorra va participar en el certamen celebrat aquest dijous 5 de març al Centre de Congressos d'Andorra la Vella. La responsable de recursos humans dels Grans Magatzems Pyrénées Andorra, Mònica Claverol, va rebre el reconeixement acompanyada d'empleables de les nostres empreses.L'empresa és un reflex de la societat i tal com la societat s'està transformant, parant cada cop més atenció a les desigualtats, l'empresa no pot funcionar al marge. Com empresa impactem en les persones que hi treballem, en futures persones que podrien venir a treballar i en les persones que vénen a comprar. Si la societat canvia, l'empresa ha de canviar.

En aquest sentit, des de Pyrénées seguirem apostant per aconseguir posar més elements femenins a casa nostra, no només més dones, sinó posar més en valor els atributs femenins i que siguin habituals i normals. La igualtat és equitat, és equilibri, és complementarietat, és rendibilitat. La diversitat és necessària i positiva.

Aprofitem per traslladar-vos la satisfacció, ja que estem molt molt agraïts i agraïdes que es reconegui la igualtat de gènere a la nostra empresa. Vetllem i vetllarem perquè així sigui.