Transforma el teu sofà en un parc infantil imaginariConeixeu els coixins sorpresa?

Hi ha coixins que serveixen per fer bonic i d’altres que serveixen per estar còmodes. Però sabieu que també hi ha coixins sorpresa? Us presentem els coixins Sago Mini! 

 

El joc dels coixins és una alternativa a les pantalles i als jocs digitals. Avui en dia els petits de la casa estan acostumats a jugar amb les tauletes i amb els dispositius electrònics. Hem de seguir fomentant les joguines i els jocs tradicionals per motivar i desenvolupar tots els sentits. 

A més, els espais habitables continuen minvant, però les col·leccions de joguines continuen creixent. Amb el joc dels coixins podreu mantenir una casa ordenada mentre compartiu espai de joc amb els vostres fills.

Transforma el teu sofà en un parc infantil imaginari. Desplegueu una cuina, una casa de nines o una oficina de metges. Un joc de rol amb accessoris de peluix inclosos ideal per portar de viatge.  

Les butxaques cosides amb dissenys oculten divertides sorpreses. A més, es poden rentar a la rentadora. 

Sago Mini són un equip de dissenyadors, desenvolupadors, constructors, artistes, pensadors i creadors. Els nens són el cor del que fem. 

Trobaràs els coixins sorpresa a Pyrénées Andorra, a la primera planta a la secció de joguines.