Descobreix la col·lecció en moda d'home, dona i infantil a Pyrénées Andorra  ELEVENPARIS en exclusiva a Andorra

La moda a Pyrénées és una realitat. A la secció de moda infantil, moda dona i moda d’home trobaràs els total looks per el teu dia a dia i també per a ocasions especials. Treballem per portar-te novetats, perquè vagis sempre a l'última i perquè sempre guanyis la carrera a la tendència. Ens avancem a la moda perquè sigueu els primers en descobrir les novetats. 

L’experiència del shopping a Pyrénées és el nostre savoir faire

Recentment hem incorporat una marca de moda infantil, de dona i d’home perquè pugueu anar a l'última tendència. Una marca que trobareu en exclusiva a Pyrénées Andorra, enlloc més d’Andorra. Els parlem d’ELEVENPARIS. 

EN EXCLUSIVA A ANDORRA 

ELEVENPARIS és la marca de prêt-à-porter parisenca que s’ha convertit en un referent pel seu estil urbà, subversiu i espontani. Les col·leccions femenines, masculines i infantils es basen en una fusió de contrastos ben pensats. Predomina l’esperit urbà, les referències pop i l’aspecte esportiu.

La nova col·lecció s’inspira en samarretes i jerseis estampats. Amb la presència dels colors i els logotips. Els dibuixos lineals també predominen en la marca parisenca que trobareu en exclusiva a Pyrénées Andorra. 

De fet, el logotip de la marca és lineal. És un triangle amb una ratlla al mig. El director artístic d’ELEVENPARIS va descobrir que, quan es creua el triangle, es converteix en el símbol alquímic de l’aire (segons l’obra de filosofia natural d’Aristote). Per aquesta raó, van decidir que seria la manera d’identificar aquesta marca urbana jove, energètica i plena de llibertat. 

Els inicis de la marca... 

ELEVENPARIS va començar el 2003 en un petit edifici del número 11 d’un petit carrer de París. Dos amics van unir les seves forces per llançar la seva marca. Van passar moltes hores en aquell petit edifici dissenyant i pensant com seria la nova marca. Per tant, a l’hora de registrar oficialment la marca, no hi havia cap dubte: ELEVENPARIS.