Descobrim la campanya Revolving Finança totes les teves compres i tria la quota que vols pagar 

Pyrénées Andorra us presenta un sistema de pagament diferent i adaptable a les diferents necessitats que pugueu tenir. 

Sabem que no estem passant per un bon moment i volem informar-vos de la campanya Revolving de la Societat Financera Pyrénées Andorra. Financem totes les teves compres i tu esculls quina quota vols pagar mensualment amb un mínim del 10% modificable en qualsevol facturació. 

Si esculls el mètode de pagament Revolving, tens un límit assignat i esculls quan vols pagar. Tot el que compris amb la Targeta Pyrénées entrarà dins d’aquest límit i a final de mes se’t facturarà la quota establerta. Si la quota cubreix totes les compres no quedarà res acumulat, si les compres mensuals superen l’import de la quota, la resta quedarà acumulat per el mes següent. Es podran fer aportacions per reduir el pendent. Totes les compres que facis als Grans Magatzems Pyrénées Andorra, incloent-hi alimentació, s’acumularà en aquest límit. 

A més, hi ha una assegurança de vida dins de cada quota. En cas de pèrdua, invalidesa temporal o total es cobreixen les quotes pendents.  

Més informació de la campanya Revolving 

Si vols despreocupar-te i poder fer les compres que necessites amb llibertat, demana més informació de la campanya Revolving al Servei d'Atenció al Client a la 4a planta de Pyrénées Andorra. 

TRUCA'NS

MÉS INFORMACIÓ