Pyrénées Stories

 

Després d'un hivern gelat i d’una primavera florejada, arriba l'estiu. Ai, l'estiu! Quines ganes d'estiu! De fugir de la ciutat i respirar aire pur. A l'estiu vestim amb sandàlies, gorres i barrets. Duem les motxilles i bosses plenes de tovalloles, vestits de bany i crema solar. Ens posem les ulleres de sol al cap i els mocadors a la cintura. Samarretes de tires i pantalons curts. Dinem sense presses, devorem novel·les i sortim a donar un volt cap al tard. Anem a buscar un bon gelat! La mainada puja als arbres i baixa els prats rodolant. I la resta, fem migdiades reparadores d’aquelles que només es fan a l’estiu. Berenem fruita que regalima i ens és igual. I a la nit, sortim a sopar amb la colla i ens allarguem tot fent sobretaula a la fresca, esquivant els mosquits. Aquest any, més que mai, mereixem gaudir l'estiu i de tot allò que ens proposem. Per això, a Pyrénées Andorra tenim el que necessites per a fer realitat els teus propòsits.

T'hi esperem!

Quins són els teus propòsits per aquest estiu? T'animem a apagar les alarmes, relaxar-te, escapar-te a la natura i invertir el temps en allò que més t'agrada.

Deixa't anar, sent la brisa de mitja tarda i els grills cap al tard. Mereixes gaudir de l'estiu i de tot allò que et proposis. 
A Pyrénées tenim el que necessites per a fer-ho realitat. 

 

Amb les vacances a l’agenda i la ment fora de l'oficina és moment de pensar en propòsits estiuencs i anar-los complint un a un.

Temps per a tu? Un viatge a un indret silenciós? Respirar aire pur? Una excursió a les muntanyes? 
 

Saps quins són els propòsits de la teva mainada aquest estiu? Quedar amb els amics i les amigues, jugar sense restriccions, fer una acampada i a recollir el sac l'endemà, tenir atacs de riure, explicar-se històries a la llum de la lluna i compartir secrets que mai oblidaran.