Rentadores, rentaplats, assecadores i frigoríficsGrans electrodomèstics a la tercera planta

Sabem que els electrodomèstics són aparells que si són de qualitat duren molts anys. A l’hora de fer una compra d’aquest estil ens mirem les prestacions, el preu i la qualitat. 

Fins ara a Pyrénées teníem petits electrodomèstics a la Fnac Home. Amb una gamma de productes per a la cuina com: robots de cuina, cafeteres, espremedors, batedores, torradores i estris de cuina. Amb la incorporació de marques com SMEG, DYSON, iROBOT i moltes més. 

També hi pots trobar articles de bellesa com assecadors, planxes de cabell, màquines d’afaitar, accessoris de bany, etc. 

I ara, a la tercera planta de Pyrénées Andorra, també pots trobar-hi rentadores, rentaplats, assecadores i frigorífics. Les marques que distribuïm són Samsung, Siemens, Liebherr, Bosch, AEG, Balay i LG. 

Electrodomèstics de primera línia que respondran amb totes les teves necessitats i les de la teva llar. Troba a Pyrénées, els aparells més eficients i amb la màxima qualitat. 

Avantatges de comprar grans electrodomèstics a Pyrénées Andorra 

  • Pots pagar-ho finançat amb 20 mesos. 

  • T’ho portem a casa i t’ho instal·lem sense cap cost. 

  • I oferim extensió de garanties. 

Comprar a Pyrénées Andorra et facilitarà la vida diària i els nostres venedors/es especialistes t’assessoraran en les teves compres.