Més fàcil que mai. Compra sense moure't de casaJa pots comprar en línia

Ens ho estàveu demanant des de feia molt temps i per fi ha arribat! Pyrénées Andorra ja té pàgina web per poder comprar tot tipus de productes. Ara més fàcil que mai. Troba el que necessitis, posa-ho al carret, paga amb Targeta Pyrénées o targeta bancària i en 48 hores ho rebràs a casa (enviament només al Principat d’Andorra).  

Fins ara es podia comprar en línia productes d’alimentació i de la Fnac i ara també pots comprar productes dels Grans Magatzems Pyrénées Andorra. 

Pots trobar-hi des de productes de perfumeria per a home i dona, higiene facial, higiene corporal, higiene bucal, tractaments corporals, tractaments capil·lars, tractaments facials, productes de manicura i pedicura, protectors solars, llenceria, roba interior, puericultura, joguines, parament de cuina, parament de taula, articles pel jardí, tèxtil de la llar, esports, moda de dona, moda d’home i moda d’infants.

Si necessites alguna cosa que no trobes a la web de compra en línia, pots omplir aquest formulari i una personal shopper t’atendrà i resoldrà les teves peticions. 

ARA I SEMPRE AL TEU COSTAT

Si tens qualsevol dubte, en pots enviar un correu electrònic a parlem@pyrenees.ad