Pyrénées Stories

ECOALF 1.0, la sostenibilitat prèmium arriba a Pyrénées Andorra

ECOALF 1.0

L'espai Gallery rep la primera línea Premium sostenible d'Ecoalf perquè pugueu gaudir-la a Andorra. La línia 1.0 és un somni fet realitat per a Javier Goyeneche, fundador i President d'Ecoalf. Quan va crear el concepte d'Ecoalf al 2009, aquesta era la qualitat, l'estètica i la innovació que volia combinar en cada article, després de deu anys d'investigació i dedicació, aquesta línia és la recompensa a tot l'esforç.

 

ECOALF 1.0 és la fusió de les últimes innovacions amb colors neutres, tecnologia en materials i formes minimalistes en peces creades per perdurar en el temps. Tots els articles estan eco-dissenyats per evitar l'excés de residus, utilitzar la menor quantitat de recursos disponibles i tenir un estil atemporal i contemporani. Les etiquetes exteriors estàndards d'Ecoalf s'han substituït per altres de més petites i simples. Alhora, cada article inclou detalls addicionals, com fundes de tela per cobrir els tiradors de les cremalleres i cordons que recobreixen l'estructura interior per donar a les peces la seva forma.

 

A part de la utilització habitual de materials reciclats i de baix impacte, com el polièster, el nylon, la llana i el cotó reciclat, destaca un dels materials més innovadors, el fil de mar d'Ecoalf, filat a partir de botelles de plàstic reciclades recollides del fons de l'oceà mitjançant el seu projecte Upcycling the Oceans. És la primera vegada que s'utilitza en jaquetes d'hivern i és el material principal dels accessoris i borses de la marca. I, també, els fils de biopolímers com Sorona®, que aprofiten els residus dels cultius de blat i altres desfets orgànics.

 

No espereu més, descobriu la moda prèmium sostenible a Pyrénées Andorra.