Troba a la planta baixa les camises non-iron Mirto Madrid 1956Les camises que no necessiten planxa

Quin suplici haver-te de llevar abans per planxar la camisa. O el dia abans pensar quina roba et posaràs per deixar-la preparada perquè no se t'arrugui. O quan has de viatjar, has d'enginyar com posar les camises a la maleta perquè es mantingui la planxa?

Si t'has sentit identificat llegint aquestes primeres línies, aquest article és per tu. Et presentem la solució. Les camises de la marca Mirto Madrid 1956. Les trobareu a Pyrénées Andorra, a la planta baixa, a la secció de moda d'home.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

CAMISES NON-IRON (NO NECESSITEN PLANXA)

La nova col·lecció de camises non-iron (no necessiten planxa) estan dissenyades per a homes actius i amb molt poques ganes de perdre el temps planxant la roba.

La marca de roba Mirto han seleccionat teixits de cotó 100% amb les millors filatures i a través d'acabats tecnològics, garanteixen una extraordinària resistència a les arrugues. A més, les seves camises mantenen una gran transpirable, suavitat i confort.

Ideal per anar de viatge 


L'acurada confecció i les entreteles d'alta qualitat donen com a resultat camises a punt per a sempre que ho necessitis. A punt per acompanyar-te les 24 hores, durant els 365 dies de l'any.

Que el dia a dia, l'estrès i la falta de temps no t'impedeixi anar elegant. Moure't amb estil i funcionalitat. Troba-la a la planta baixa de Pyrénées. Diferents colors i dissenys disponibles.