Max & Co a Pyrénées AndorraMax & Co a Andorra, a la Moda Dona dels Grans Magatzems Pyrénées

Max & Co, només a Pyrénées Andorra

La marca de moda italiana present en els cinc continents amb més de 400 botigues i servei online arriba a Pyrénées. Les seves col·leccions de roba i d’accessoris dissenyats amb passió estan a la teva disposició. Per a dones chic i dinàmiques!

Col·lecció tardor i hivern 2017

Una proposta versàtil, eclèctica i elegant. La nova col·lecció de temporada
de Max&Co. et porta luxoses teles, volums suaus i siluetes lànguides. Un ús atrevit del color i que destaca en moltes de les seves peces. Una col·lecció que fa referència de forma subtil a la moda dels anys 40 i 70 i que es vesteixen amb facilitat. Una elegància demostrada escollida i pensada per tu. Deixa’t seduir per les propostes de Max & Co. Una marca que només podràs trobar a Pyrénées.

Miss Juno

Una col·lecció de bolsos indispensables de Max&Co. i que ofereix un nou estil gràfic. Aquesta temporada, les formes elegants es reinterpreten amb línies gràfiques grogues, blaves i blanques o amb tinta blava i versions de color lila. Per a la col·lecció de tardor i hivern, Miss Juno inclou cinc models diferents.

Max&Co. eyewear

Les ulleres de sol amb més glamour. Max&Co. t’ofereix muntures per a ulleres graduades i elegants amb un look que marca tendència.
Un catàleg de roba i complements fets a la teva mida!