Pyrénées Stories

Torna el Mes del Blanc a Pyrénées! Des del 7 de gener fins al 13 de febrer gaudeix, en exclusiva amb My Pyri, de descomptes a la secció de la Llar. 

Fins al 50% de descompte en les marques exclusives.*

20% de descompte en compres a partir de 100 €.**

Compra ara i no paguis fins al Març!***

Crèdits* a 3 i a 6 mesos sense interessos. ****

 

Promoció vàlida del 7 de gener al 13 de febrer del 2022. 

 

*Descomptes de fins al 50% en les marques Sylvie Thiriez, Jalla, Tommy Hilfiger, Descamps, Yves Delorme, Kenzo, Hugo Boss i Coincasa en productes seleccionats i no acumulable a altres promocions o descomptes. 

**Descompte del 20% en compres a partir de 100 €, per tiquet i en productes i marques seleccionades, i no acumulable a altres promocions o descomptes. S'exclouen d'aquesta promoció les marques: Sylvie Thiriez, Jalla, Tommy Hilfiger, Descamps, Yves Delorme, Kenzo, Hugo Boss. 

***Totes les compres fetes del 7 de gener al 13 de febrer del 2022 amb la targeta My Pyri Pay es cobraran a la facturació de l'1 d'abril del 2021 i s'ha de comunicar a l'hora de passar a pagar per la caixa. 

****Crèdits amb la Targeta My Pyri Pay a 3 i a 6 mesos sense interessos (a partir de 180 €). Les quotes mensuals dels crèdits a 6 mesos no inclouen el cost de l'assegurança obligatòria, que representa l'1% de l'import. El cost de l'assegurança i les despeses d'obertura de dossier s'afegeixen a la primera quota. Les despeses d'obertura de dossier pugen a 9,41 €. Crèdits subjectes a l'aprovació per part de la Financera Pyrénées, SAU.